Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wauw: dit is de mooiste haardroger ter wereld

Newsflash in beautyland: technologicagigant Dyson – bekend van de stofzuigers en fancy schmancy ventilators – komt met zijn eerste haarproduct op de markt. En wat voor eentje!

Dyson brengt in samenwerking met haarstyliste Jen Atkin een eigen haardroger uit, en het is een speciaaltje. Het is namelijk een 'smart hair dryer' onder de naam Dyson Supersonic.

 

Dyson

 

Wat er zo bijzonder is aan deze haardroger? Als eerste: zijn looks. De Supersonic onderscheidt zich van andere haardrogers door zijn fancy uiterlijk. De stylingtool is strak, handzaam én verkrijgbaar met zowel roze als zilverkleurige accenten. Bovendien weegt-ie slechts de helft van de doorsneehaardroger, waardoor lamme armpjes a thing of the past zijn.

 

Dyson

 

Daarnaast zou de Supersonic je haar zo'n acht keer sneller moeten drogen dan gewoonlijk zonder enig geluid te maken. Ook meet hij zo'n 20 twintig keer per seconde of de lucht niet te warm wordt. Zo'n tool die automatisch weet of hij je haar de verdoemenis in brandt of niet? Wij zijn fan.

 

Helaas hangt er aan al dat moois ook een fraai prijskaartje vast. De Supersonic is namelijk verkrijgbaar voor $ 399 (zo'n 350 euro). Voor die prijs krijg je er wel netjes een matje en drie opzetstukken bij. Voor wie geïnteresseerd is: de haardroger is pas in september te koop. Nog even tijd om te sparen, dus.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '