Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Vtm

Dress like Klaasje, Hanne en Marthe

Vraag aan de redactie: hoe combineer je de K3-regenboogjurk?

De iconische K3-regenboogjurkjes gaan als zoete broodjes over de toonbank voor de kleine fans. Stiekem jaloers op de kinderversie? Probeer je er niet in te wurmen, maar koop gewoon eentje in jouw maat. Ja, het kan!

Waarom maakt JBC nu ineens een grown-up regenboogjurk? Omdat enkele volwassen diehard K3-fans de Facebookgroep 'Wij-willen-het-K3-regenboogkleedje-voor-tieners-en-volwassenen' hebben opgericht. JBC plaatste ook een post op zijn Facebookpagina met daarin de oproep om het bericht te liken als je een regenboogjurkje voor tieners en volwassenen wilde. Het bericht kreeg meer dan 16.000 likes, en de rest is geschiedenis.

 

Allemaal goed en wel, maar hoe combineer je zo'n jurkje? Bekijk het filmpje hieronder voor een paar handige styling tips van moderedactrice Catherine.

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Wanneer en waar kan je de regenboogjurk kopen?

Vandaag 6 januari waren de jurkjes voor € 34,90 beschikbaar op Jbc.be. Ze zijn intussen allemaal uitverkocht, maar treur niet want eind januari kan je ze opnieuw online bestellen.

 

Redactrice Julie – de grootste K3-fan op aarde – is alvast in de wolken. Bekijk hieronder haar beste K3-moves.
 

 

A video posted by Flair België (@flairbelgie) on

 

Bekijk hier ook beelden uit de oude doos van de nieuwe K3'tjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '