Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dossier jeans

Voor elk wat jeans

Kom hier te weten welke jeans nu juist bij jouw lichaamsbouw past.

 


 

Je bent groot met rondingen
Als je groot en iets ronder bent dan kies je het best voor een straight jeans, lichte bootcut of een wijde jeans, het liefst met een hogere taille. Combineer met een langer topje dat je heupen en achterwerk een beetje bedekt én een riem in de taille. Vergeet ook je hakken niet, want plat betekent snel plomp.

  Je bent groot en slank
Als je slank bent, kun je bijna alle modellen dragen in om het even welke combinatie. Skinny, slim, straight of wijd, alles staat je. Met platte of hoge schoenen naargelang je humeur of de gelegenheid van de dag.
  Je bent klein en fijn
Je kunt bijna alle modellen aan. Draag een wijd model met extra hoge hakken en een topje dat stopt in de taille. Broeken met een verhoogde taille geven je benen een optische lengteboost, waardoor je groter lijkt. In broeken met een uitgesproken lage taille verlies je dan weer die felbegeerde extra centimeters.
 

Je bent klein en rond
Een skinny is niet aan jou besteed. Een straight model, niet te strak en niet te los, wel. Draag geen al te lage taille, want die zet je vetrolletjes extra in de kijker. Wijde topjes verhullen je gebrek aan een uitgesproken taille. Heb je een smal bovenlichaam (peervorm), dan is een trendy top met ruches geknipt voor jou.

Meer jeans?
De hipste jeansmodellen voor deze zomer
Jeans in celebland
Leuke jeansitems

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '