Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Vogue op YouTube

Beautiful like Bella!

VIDEO: Topmodel Bella Hadid laat zien hoe je er superfris kan uitzien na een lange vlucht

Hé, het is oké om walletjes te hebben wanneer je na acht uur vliegen landt op je bestemming. Maar omdat je er natuurlijk graag fris en fruitig uitziet wanneer je very glamourous uit het vliegtuig stapt, zijn er enkele simpele tips die je kunnen helpen.

Topmodel Bella Hadid – zus van Gigi – is een echte pro wanneer het op vliegen (en de bijbehorende jetlags) aankomt. Aangezien ze bijna meer uurtjes in de lucht dan op de grond spendeert, weet ze als geen ander hoe je er razendsnel tiptop kan uitzien. Benieuwd naar haar make-uproutine na een lange vlucht? Die kan je hier bekijken:

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Bella houdt van een laagje concealer, die ze inwerkt met haar good old beautyblender. Om haar gezicht meer vorm te geven, gebruikt ze een bronzer in een crèmestick – want dat werkt precies én snel. Haar huid geeft ze een oppepper door wat highlighter te gebruiken. Daarna definieert ze haar wenkbrauwen met een dun potloodje. Een dramatische blik à la Bella? Dan gebruik je best een primer onder je mascara. Een laagje lichte oogschaduw (tip: dat kan gewoon met je vingers) en wat lipgloss en je bent good to go.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '