Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Moderedactrice Emilie snelt Chloë te hulp om trendy outfitcombinaties te maken.

VIDEO: ons modeteam toont je dé topcombinaties voor dit seizoen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist


Duurzaam door het leven stappen? Geef toe: we zijn er allemaal mee bezig, maar als het op onze kleerkast aankomt, durven we al sneller eens een slippertje te maken. Zo shoppen we nog steeds aan een sneltempo terwijl het motto eigenlijk luidt ‘less is more‘. Hoog tijd voor een duurzaamheidschallenge dus! Stap daarom deze maand mee in de happy planet van Flair en maak samen met ons modeteam je garderobe nog een stuk mooier met enkele duurzame tips & tricks.


De eerste kleine stappen richting een duurzame garderobe zijn gezet. Want ja, door gewoon even je huidige kleerkast onder de loep te nemen, maak je al een verschil. Zo heeft moderedactrice Chloë in aflevering 1 haar kleerkast flink gedownsized en bepaald welke toppers de basis van haar capsulegarderobe vormen. Met slechts dertien stuks hoeft ze ‘s ochtends voortaan geen uren meer voor haar kast te staan en haar hoofd te breken over een outfit. Alleen zit de angst er wel in dat ze snel op haar ‘nieuwe’ capsulegarderobe uitgekeken zal zijn. Toch hoeft minder stuks niet gelijk te staan aan minder keuze. Om die misvatting de wereld uit te helpen en de volgende stap in onze duurzaamheidschallenge te zetten, roept ze de hulp in van collega en moderedactrice Emilie. Zij zal haar helpen om creatief aan de slag te gaan met haar geliefde kledingstukken en zo het maximale uit haar capsulegarderobe te halen.

Mix ‘n match


Emilie kent de inhoud van Chloë’s kleerkast namelijk niet en kan dus met een frisse blik nieuwe outfitcombinaties samenstellen en zo het maximale uit haar capsulegarderobe halen. Heel wat basisstukken, waaronder de jurk en het boyfriend hemd, zijn multi-inzetbaar en met de juiste stylingtips kom je al snel aan flink wat opties. Bovendien kan je nog steeds wat accessoires in de strijd gooien, en die kunnen net zo duurzaam als je garderobe zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schakelketting uit gerecycleerd zink?

Benieuwd in welke trendy looks moderedactrice Chloë schittert? Hit that play button! 

Montage: Lissa Van Eesbeeck 


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '