https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Glamour via YouTube

Van de perfecte wenkbrauwen tot een natuurlijke glow

VIDEO: Jessica Alba verklapt haar 6 favoriete make-uphacks en ze zijn ronduit geniaal

Jessica Alba is en blijft een van de mooiste vrouwen van Hollywood. Wanneer de 35-jarige actrice haar zes favoriete make-uphacks met de wereld deelt, zijn wij dan ook een en al oor. 

De bloedmooie Jessica Alba deelt niet alleen haar zes favoriete make-uphacks, ze oefent ze ook uit op de beautyredactrice van het Amerikaanse magazine Glamour. En passant maakt de 35-jarige actrice reclame voor haar eigen 'eerlijke' cosmeticalabel Honest Beauty, maar laat deze zelfpromotie je niet verblinden: Alba's beautytrucjes zijn ronduit geniaal. 
 

Van on fleek wenkbrauwen tot een natuurlijke glow

Zo tekent de 'Fantastic Four'-ster haar wenkbrauwen bij met behulp van plakband, mengt ze olie met foundation om een natuurlijke glow te bekomen en bewijst ze dat smokey eyes ook perfect geschikt zijn voor overdag. 

 

Geen ingewikkelde tricks die enkel voor professionals zijn weggelegd dus, maar handige en vooral simpele hacks die ook wij, gewone stervelingen, makkelijk kunnen toepassen. Thanks, Jess!
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer geniale beautyhacks: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content