Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: urbandecaycosmetics

Met 12 ongeziene (matte!) kleurtjes

Urban Decay brengt het ultieme Naked Palette uit!

We hebben er lang op moeten wachten, maar het moment is ein-de-lijk aangebroken. Urban Decay brengt een nieuw oogschaduwpalet uit én het is er eentje met alleen maar matte kleurtjes. Enter: de Naked Ultimate Basics.

Urban Decay heeft al verschillende oogschaduwpaletten op de markt en ze zijn stuk voor stuk echte must haves voor make-uplovers. Je hebt verschillende versies van het Naked Palette en dan heb je heb twee Naked Basics-exemplaren.

 

Elk palet is prachtig, maar er was vaak niet genoeg variatie wat betreft de matte tinten. De kleurtjes uit de Naked Basics-exemplaren lagen op hun beurt iets te dicht bij elkaar. Gelukkig heeft Urban Decay goed geluisterd naar de feedback van hun klanten. Vandaag hebben ze namelijk het Ultimate Basics-palet bekendgemaakt.
 

Naked Ultimate Basics bestaat uit twaalf ongeziene kleuren. Bovendien gaat het om allemaal matte tinten. Dit is het zevende Naked Palette sinds de originele versie uitkwam in 2010. Het oogschaduwpalet zal vanaf 18 september beschikbaar zijn en kost ongeveer 50 euro.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '