Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Yes we can!

TRIED & TESTED: vollere lippen in vijf minuten

Sommige mensen – yours truly inclusief – zijn niet geboren met mooie, volle lippen. Gelukkig bestaan er een hele hoop make-uptrucjes om fijne lippen toch wat voller te laten lijken. Ook bestaan er 'lip plumpers', lipproducten die ervoor zorgen dat je lippen tijdelijk wat dikker worden. En daarvan hebben we er vandaag één uitgetest.

Ik heb zelf redelijk dunne lippen, vooral mijn bovenlip is heel fijn. Met lippotlood en lippenstift kan ik mijn lippen makkelijk voller laten lijken, maar eerlijk? Dat is te veel werk voor elke dag. Bovendien ben ik redelijk onhandig, en dan zijn felle lipproducten niet altijd even praktisch. Een lip plumper is voor mij dus een ideale oplossing!

 

Een lip-wat? Een lip plumper is een – vaak doorzichtig – lipproduct dat ervoor zorgt dat je lippen lichtjes opzwellen. Vaak komt dat doordat het product ingrediënten bevat die je lippen een beetje irriteren, zoals bijvoorbeeld muntolie. Schadelijk voor je lippen is dat niet, maar je voelt het wel even wanneer je een lip plumper gebruikt. Vaak beginnen je lippen hard te tintelen of kunnen ze zelfs warm aanvoelen.

 

gg

 

De Plumprageous Gloss Lip Treatment van Glamglow (bekend van de steengoede maskers) is zo'n lip plumper. Hij zorgt ervoor dat je lippen tijdelijk wat zwellen, zodat ze er voller uitzien. Het product heeft een sleek, zilverkleurige verpakking met een speciale dop. Je draait de dop van de verpakking eerst open, tot er een applicator uitkomt die je uit de verpakking trekt. Het product zelf breng je met een jelly spateltje aan op je boven- en onderlip.

 

 

Toegegeven: het product tintelt. Hard. Maar zolang je weet dat dat doornormaal is, is dat niets om je zorgen over te maken. Ik voelde het product ongeveer tien minuten flink inwerken, en daarna was vooral mijn bovenlip zichtbaar voller. Pluspuntje? Mijn lippen – die normaal niet veel pigment bevatten – waren door de treament ook een stuk meer rosy geworden. Het effect bleef bij mij zo'n halfuurtje zichtbaar. Niet iets waar je een hele dag door profijt van hebt, dus, maar wel handig voor op een feestje. In tegenstelling tot de truc met de lipliner en lippenstift, geeft deze plumper ook niet af. En dat is wel zo handig wanneer je een paar wijntjes naar binnen wilt werken.

 

De Plumrageous Gloss Lip Treatment koop je vanaf oktober voor € 24,90 bij Ici Paris XL.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '