Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

TRIED & TESTED: de nieuwe make-upproducten van Benefit

Wij zijn een beetje verliefd op de make-upproducten van Benefit. De verpakking valt meteen op tussen je andere spulletjes, de producten hebben allemaal leuke namen én de kwaliteit is echt insane. Toen we hoorden dat ze hun They’re Real!-collectie gingen uitbreiden met enkele nieuwe producten, waren we dan ook meteen enthousiast. Maak kennis met de They’re Real! Double the Lip en de They’re Real! Duo Shadow Blender.

They’re Real! Double the Lip

Met They’re Real! Double the Lip krijg je meteen twee producten, namelijk een lippotlood en een lipstick. Handig, want zo hoef je geen bijbehorende kleur meer te zoeken.

De lippenstift heeft ook een speciale druppelvorm, waardoor je je lippen makkelijk kan inkleuren. Resultaat? Je lippen voelen gehydrateerd én ze zien er ook een tikkeltje voller uit.

Er zijn acht verschillende kleuren, dus er zit so-wie-so voor iedereen iets tussen. Redactrice Sandie heeft alvast de kleuren Lusty Rose en Juicy Berry voor jullie uitgeprobeerd.
 

Benefit

 

Het verdict: de lippenstift brengt makkelijk aan en droogt je lippen niet uit. Het resultaat ziet er erg natuurlijk uit, waardoor ze ook geschikt zijn voor op het werk. Lusty Rose is een kleurtje dat perfect is voor overdag, terwijl ik Juicy Berry eerder zou gebruiken als ik naar een feestje moet. Ik ben overtuigd!
 

They’re Real! Duo Shadow Blender

Sla je het aanbrengen van oogschaduw vaak over omdat het je toch nooit lukt? Wel, dan komt hier nu wellicht verandering in. Met dit oogschaduwdoosje maak je heel makkelijk een mooie ooglook.

Het beste van allemaal? Je hoeft er zelfs geen make-upkwasten voor te gebruiken. In het doosje zit namelijk een speciale applicator waarmee je de oogschaduw makkelijk kan aanbrengen. Hieronder kan je enkele swatches zien van Sexy Smokin en Provocative Plum:

 

Benefit

 

Het verdict: Wat mij meteen opviel aan dit product? De pigmentatie van de oogschaduwkleurtjes is echt indrukwekkend. Ook dit product is makkelijk in gebruik, ideaal voor oogschaduw-newbies. Je gaat met de applicator over de kleurtjes en dit breng je vervolgens aan op je ooglid. Easy as pie!

De oogschaduw bleef een hele avond op z’n plek zitten en was ook niet in mijn lijntjes getrokken. Sexy Smokin is mijn nieuwe favoriet!

 

De producten zijn beschikbaar vanaf 1 februari en dit bij Galeria Inno. Voor de They’re Real! Double the Lip betaal je 22 euro en de They’re Real! Duo Shadow Blender kost 26 euro.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '