https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het luxueuze modehuis geeft maar liefst 3 tickets weg.

Een ticket scoren voor een prestigieuze modeshow in Parijs? Dankzij Givenchy kan het!

Chloë Foubert

Prijkt een prestigieuze modeshow bijwonen ook bovenaan jouw bucketlist? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Niemand minder dan het Frans modehuis Givenchy geeft je namelijk de kans om een ticket te veroveren voor hun show die volgende week in Parijs plaatsvindt. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de schat te vinden!


Om een glimp te kunnen opvangen van de nieuwe lente- en zomercollectie voor 2019 staat er op jouw paspoort maar beter Anna Wintour of Chiara Ferragni. Want laten we eerlijk zijn: de zitjes tijdens Paris Fashion Week worden zelden (lees: nooit) toegankelijk gemaakt voor het grote publiek. Toch besloot Givenchy daar dit jaar verandering in te brengen. Ontwerpster Clare Waight Keller maakt haar exclusieve show namelijk toegankelijk voor drie lucky modeliefhebbers en dat via een leuke wedstrijd.

Zoek de sticker


Voor die beruchte wedstrijd verspreidde het Frans modehuis maar liefst 5.000 stickers in de straten van Londen en Parijs met daarop hun bekende logo. Zodra je een sticker gevonden hebt, maak je er een foto van en plaats je die vervolgens op je Instagramaccount met de hashtag #GivenchyFamily. De drie beste foto’s zullen een ticket voor de show op 30 september bemachtigen en plaats kunnen nemen naast succesvolle modeblogsters en andere toonaangevende personen uit de modewereld.

https://www.instagram.com/p/Bn4NJvsHYGV/?taken-by=givenchyofficial

Het is trouwens niet de eerste keer dat een groot modehuis hun show gedeeltelijk openstelt voor het grote publiek. Ook Virgil Abloh, de Ghanees-Amerikaanse ontwerper en oprichter van high-end streetwearlabel Off-White, liet tijdens zijn debuutshow voor Louis Vuitton in juni een aantal studenten de show bijwonen. De wedstrijd van Givenchy loopt tot 25 september waarna het prestigieuze modehuis de drie winnaars bekend zal maken op sociale media. Een citytripje waard, toch? 😉

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content