Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Hij wérkt. Dit is géén verdoezelende deo, maar hij houdt je oksels ook echt droog en zorgt ervoor dat je minder zweet.'

Flair Beauty testteam: Borotalco-deodorant

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Borotalco-deodorant: 9/10


Prijs/kwaliteit

Spotgoedkoop voor een geweldige kwaliteit. Mijn favoriete deo’s kosten rond de 10 en 15 euro maar voor een goed werkend exemplaar heb ik dat er met plezier voor over. Maar als er eentje het ook doet voor 4 euro, is dat natuurlijk nóg beter.

Geur/textuur

De geur is geweldig goed. Het duurt even voor ik hem kan thuisbrengen, maar dan weet ik het: hij ruikt naar een pot crème van het Franse nichemerk Christophe Robin die ik ooit kocht. Verslááfd was ik eraan: die zachte, poederige geur. Enórm lekker. Ik test de deo in sprayvorm.

Pluspunten

Had ik al gezegd dat de geur lekker is?

Hij wérkt. Dit is géén verdoezelende deo, maar hij houdt je oksels ook echt droog en zorgt ervoor dat je minder zweet. Veel meer kan je van een deo niet verwachten.

Minpunten

Geen enkel. Ik gebruik hem nu al 3 weken en heb de indruk dat de fles nog vol zit.

Zou ik het opnieuw kopen?

Jaaaaaa! En ik koop dan ook meteen de douchegel want man, die geur!

Ik ben op al mijn beautyproducten veeleisend, maar op sommigen van hen nog nét iets meer. Een foundation bijvoorbeeld mag absoluut geen masker leggen en een deo moet werken. Die laatste categorie heb ik dan ook uitvoerig getest en twee deo’s staan al jaren bovenaan op mijn favorietenlijstje: de Anti-Perspirant van Clinique en Stress Resist van Vichy. Allebei niet spotgoedkoop, maar voor mij is het het belangrijkste dat je erop kan vertrouwen, en op dat vlak zit je bij deze twee absoluut gebeiteld. Deze Borotalco (nummer 1 van deo’s in Italië) vind ik een goeie derde favoriet. Het parfum met bergamot, iris, viooltje, roos, vanille en muskus doet nog het meest denken aan zacht talkpoeder, de textuur is superfijn en laat geen vlekken na. Hij houdt mijn oksels de hele dag droog en zonder geurtjes. Ik heb hem nog niet getest in volle zomer (Belgisch weer, weet je wel) dus ik weet niet of hij dan ook zo goed scoort als die van Vichy en Clinique, maar voorlopig ben ik meer dan overtuigd van zijn kwaliteit!

Borotalco-deo –  3,99 -Carrefour Hyper & Market vanaf april 2018.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '