https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Instagram @poutcase

Zo handig!

HEBBEN: dankzij dit telefoonhoesje heb je je make-uppalet altijd bij de hand

Stel je voor: je staat op het punt om een eersteklas selfie te nemen, en plots gaat die ene puist met al de aandacht lopen. Bruine crème to the rescue! Maar tegen de tijd dat jij het goedje uit je gigantische handtas hebt gevist, is hét moment al lang gepasseerd. Gelukkig is dat zoekwerk binnenkort verleden tijd, want dankzij dit handige telefoonhoesje heb jij je make-up altijd binnen handbereik.


Dames, maak kennis met het handige telefoonhoesje van Pout. Het hoesje ziet eruit als een gewoon stijlvol exemplaar, maar het heeft een heel bijzondere inhoud. Want wanneer je het hoesje openschuift, verschijnt er een compact make-uppalet.

Verborgen make-up


Het idee kwam van creatief bedenkster Nafissa. Op een dag had ze geen handtas bij, maar ze wilde haar poederdoos toch niet thuislaten (je weet tenslotte nooit wie je nog gaat tegenkomen). Daarom bond ze het doosje met een elastiekje vast aan haar telefoonhoesje. It’s as simple as that.

In het telefoonhoesje van Pout is er plaats voor lippenstift, foundation en lippenbalsem. Je kan zelf kiezen welke kleuren je in het hoesje klikt, want de kleine potjes zijn apart te verkrijgen. Het hoesje bestaat in een zwarte of witte variant met een gouden of roze accent en het is te koop voor iets meer dan 30 euro.

Ben jij helemaal verkocht? Haast je dan naar de website van Pout, want de makers geven tijdelijk een serieuze korting. Wij hebben alvast een exemplaar in ons winkelmandje gedropt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content