Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Val op met een origineel T-shirt!

T-shirts met ietsje meer

Een tof T-shirt vinden die net dat ietsje meer heeft, een mooie print of een grappige oneliner. Wij zochten en we vonden enkele leuke links met T-shirts die er boven uit springen.

Hard Boiled Inc

Een T-shirt met een unieke print ontworpen door een topdesigner? Je vind ze bij Hard Boiled Inc, deze Canadezen printen op bestelling een origineel ontwerp uit de collectie van hun eigen designers.

 

 

FlashWear

Animated T-shirts. Jawel, ze bestaan dankzij het fenomeen elektroluminicentie en je kan ze vinden bij FlashWear. Van equalizers tot psychedelische animaties, met zo’n T-shirt steel je gegarandeerd de show op de volgende party!

 

 

laFraise

Op de Franse website laFraise kan je stemmen op het T-shirt met het mooiste of gekste design. Als het ontwerp voldoende stemmen heeft, worden er 500 stuks te koop aangeboden. Hier moet je zijn voor een zeldzaam en exclusief T-shirt!

 

 

Spreadshirt

Zin om een eigen T-shirtcollectie te ontwerpen? Op Spreadshirt.com kan je in een handomdraai je eigen T-shirts ontwerpen, verkopen en bovendien worden ze binnen de 48 uur thuisbezorgd.

 

 

Label54

Bij de Nederlanders van Label54 is geen T-shirt te gek. Ooit gehoord van de Sudokukoe of de Kokoskootmalloot, hier vind je ze allemaal! Wil je opvallen met je T-shirt, dan is dit the place to be.

 

 

Rumplo

Nog meer leuke en mooie designs bij Rumplo. Commentaar geven op het mooiste T-shirt of jouw eigen favoriete T-shirts kiezen, op deze website kan het allemaal.

 

 

Ubantu

Bij Ubantu vind je sympahtieke ontwerpen van een al even symphatieke Australische designer met Zuid-Afrikaanse roots. Erg fijne en verrassende ontwerpen vind je hier!

 

 

Beautiful Decay

“Als het niet bestaat, dan maken we het toch gewoon zelf.” Onder dit motto verkopen twee jonge Amerikanen de meest uiteenlopende
designs die het midden houden tussen kunst en kitch. De naam? Beautiful Decay

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '