Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Deze Superfan geeft met één laagje vooral veel lengte, en met een paar laagjes extra ook volume én het beloofde waaiereffect.'

Flair Beauty testteam: Superfan-mascara van Smashbox

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Superfan-mascara van Smashbox: 7,5/10 


Prijs/kwaliteit

Duurder dan een drogisterij-mascara, goedkoper dan een parfumeriemerk. Een goede middenweg.

Geur/textuur

Eerder vloeibaar, geen te ‘droge’ mascara. De geur is wat chemisch, maar who cares? Het is mascara.

Pluspunten

Hij geeft extra veel lengte en bijna geen klonters. De kleur is echt gitzwart, waardoor je blik meer kracht krijgt. Hij hecht zich ook heel goed aan je wimpers. Na een lange dag en twee treinritten in een snikhete coupé (inclusief een paar keer in mijn ogen wrijven) is er nog altijd geen spoortje mascara te bespeuren rond mijn ogen. 

Minpunten

Ik hou wel van wat meer volume. Een paar laagjes Superfan-mascara geeft wel dat effect, een of twee laagjes werkt vooral verlengend. Ik heb de indruk dat ik door het borsteltje wel makkelijk vlekken krijg op mijn oogleden, maar dat is niets wat een wattenstaafje niet kan oplossen. Je moet hem goed laten drogen, en dan zijn er zero vlekken te bespeuren.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik twijfel nog. Ik heb al mascara’s getest die goedkoper zijn en die ook zo’n mooi effect hadden, maar zeker ook duurdere die veel minder presteerden.

 

De naam van de mascara spreekt me meteen aan: ik hou van veel volume, maar vind het ook belangrijk dat mijn wimpers mooi ‘uitwaaieren’ en niet gewoon vol naar boven steken. Deze Superfan geeft met één laagje vooral veel lengte, en met een paar laagjes extra ook volume én het beloofde waaiereffect. Hij houdt heel lang en is bovendien mooi gitzwart. Een heel goede mascara voor wie vooral houdt van lange en gekrulde wimpers.

Superfan-mascara – € 21,90 – Smashbox, Ici Paris XL, www.iciparisxl.be.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '