Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Beautytip

Stralend herfsthaar

Haar dat er vanzelf fabulous uit ziet? Ja ja, dát zal wel. De meesten onder ons moeten er echt wel wat moeite voor doen. Maar hé, het is herfst en er is tachtig procent kans op slecht weer. Hét ideale moment voor een gezellig onderonsje tussen jou en je haar.

Wie is bob?
Fabulous haar begint bij een goede coupe. De kapseltrends dit najaar? Lang doet het nog steeds heel goed en ook de Veronica Lake-look (denk: zwoele, losse en glanzende krullen) is in. Een andere topper is de bob. Die is geschikt voor kortere kapsels en de keuze is uitgebreid: wild of net strak, mét of zonder pony...alles kan als je bob maar perfect geknipt is (daar heb je je kapper voor).

Hydrakick
Droog is oké voor martini’s en brandhout...maar niet voor je haar. En met dat gure herfstweer, kan je haar en hoofdhuid net droger worden. Wat extra verzorging is dan geen luxe. Begin met een shampoo die de droge hoofdhuid aanpakt en je haar hydrateert en mooi laat glanzen (bijvoorbeeld head & shoulders dry scalp).

Shiny Happy Hair
De basis van gezond en glanzend haar is een goede wasbeurt. Kies altijd een shampoo die past bij je haartype, alleen dan weet je zeker dat jouw droge, vette of beschadigde haar de juiste verzorging krijgt. Keuze genoeg in het head & shoulders gamma want tussen de 12 varianten vind je vast jouw perfecte match.

Oppepkuur
Dof en beschadigd hersthaar wordt helemaal happy met een maskertje. Dat zit boordevol stoffen die het haar voeden, ontwarren en mooi laten glanzen. Kortom: ze laten je haar er precies zó uitzien zoals jij het wilt. Dus: badkamerdeur dicht, kraan open en haarmasker op. Wikkel er een warme handdoek rond. De warmte zorgt ervoor dat het masker nog beter zijn werk doet.

Mmmm...massage
En nu je toch in de badkamer zit: verwen jezelf met een hoofdhuidmassage. Dat werkt heerlijk ontspannend. Bovendien stimuleert het de doorbloeding waardoor je haar sneller zal groeien en meer zal glanzen.

Kapper? Neen hoor, zelf gedaan
Zelf je haar kleuren is handig: je doet het op een moment dat het jou uitkomt en het is een stuk goedkoper dan een verfbeurt bij je kapper. Moeilijk? Neen hoor, trek de bijgeleverde handschoenen aan en just follow the instructions! Een tip: geef je haar vóór het kleuren een paar keer een boost met een maskertje, dan pakt het beter. Was je nieuwe kleurtje ook altijd met een shampoo speciaal voor gekleurd haar zoals colour care van head & shoulders. Helemaal goedgek(l)eurd door Flair!

Ontdek de volledige gamma van head & shoulders om de shampoo die je past te vinden.

Surf naar www.headandshoulders.be

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '