Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thinkstock

Zó ziet een verliefde man eruit

Soms zijn mannen hard to read. Check deze vijf signalen en ontdek of hij verliefd is.

1. Een verliefde man zíét je echt

Nee, hij staart niet alleen naar je borsten of billen. Hij focust liever op de volledige 'jij'. Hij bewondert je en zijn blik is voortdurend op zoek naar de jouwe. Hij is écht gefascineerd door jou en kan je wel urenlang bestuderen.

 

2. Een verliefde man luistert naar je

Het maakt niet uit wat je hem vertelt, hij zal altijd met veel aandacht naar je luisteren. Hij is oprecht door jou geboeid en hoeft dus geen interesse te veinzen. In plaats van heel de tijd over zichzelf te praten, wil hij liever alles over jou en je leven te weten komen.

 

3. Een verliefde man beschermt je

Heb je het koud? Dan zal hij zonder aarzelen zijn trui om je schouders leggen. Een verliefde man houdt er van om zorg te dragen voor zijn crush. Hij bekommert zich echt om jou en hoe je je voelt. Én hij is zelfs bereid om zijn dessert met jou te delen.

 

4. Een verliefde man vindt je mooi

In zijn ogen ben jij de mooiste. Hij merkt je puistjes en wallen niet eens op, hij is gewoon blij om in jouw gezelschap te zijn. Heb je een kater? Hij zal dat alleen maar schattig vinden. Zelfs een buikje vindt hij supersexy bij jou…

 

5. Een verliefde man offert zichzelf op

Hij haat shoppen, maar voor jou wil hij gerust een hele dag de ene na de andere winkel afschuimen. Alleen jouw geluk is voor hem van tel. Hij zal alles uit de kast halen om jou tte plezieren. Ook als hij daarvoor vier afleveringen van Sex and the City moet bekijken… Zónder pauze.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '