Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Waarom elke vrouw moet masturberen

Niets fijner dan een lief met wie het goed klikt in bed. Al zijn wij ook wel fan van een beetje selfservice. En wel om deze tien redenen.

1. Je wordt er blij van

Genot maak gelukkig, zo simpel is het. Tijdens je orgasme komen de stoffen endorfine, dopamine en oxytocine vrij in je hoofd. Die stoffen verbeteren je humeur en creëren een natuurlijke high.

 

2.  Je zit beter in je vel

Je lichaam hoort jouw beste vriend te zijn. Maar elkaars besties wordt je alleen als je elkaar door en door kent. Het is dringend tijd om je eigen lichaam te appreciëren en te exploreren. Met je ogen, met je handen en met die andere BFF’s in je nachtkastje.

 

3. Je seksleven wordt er beter van

Masturberen is de manier bij uitstek om je eigen erogene zones te ontdekken. Die info kan je daarna doorspelen aan je lover. Zo weet hij exact waar hij jou moet aanraken om je knettergek te maken.

 

4. Je slaapt er beter door

Een tenenkrullende climax na een potje selfservice zorgt niet alleen voor fysieke uitputting, maar ook voor mentale relaxatie. Dé sleutel tot een goede nachtrust dus.

 

5. Je libido blijft onder controle

Of je nou vrijwillig kiest voor een seksloos leven of het slachtoffer bent van een ‘droge periode’, tension release blijft een must. Tenminste als je niet iedere voorbijganger ongewenst wil bespringen.

 

6. Je hebt minder last van je maandstonden

Masturberen is een pijnstiller eerste klasse, vooral tijdens je menstruatie a.k.a die periode vol buikrampen en rugpijn. Werkt het niet voor jou? Tja, dan heb jij je tenminste even zitten amuseren.

 

7. Je wordt er een pak minder stressy van

Naast een stevige sessie yoga of een heerlijke voetmassage, zijn seks en masturbatie de beste manieren om even te ontstressen. Als we maar een excuus hebben, toch?

 

8. Je lichaam en libido blijven op peil

Single ladies, blijven repeteren is de boodschap! Hoe meer seksuele activiteit je hebt, hoe meer zin je krijgt in seks . Ben je vrijgezel en vertik je het te masturberen? Dan zal je toekomstig lief flink zijn best moeten doen om jouw locomotief weer aan het rijden te krijgen.

 

9. Je wordt een pro in multiple orgasms

Zodra jij je lichaam van binnen en van buiten kent, is de keuze aan jou: één, twee of drie orgasmes… Even checken, hoeveel tijd heb ik vrij in mijn agenda?

 

10. It feels f*&^%$! amazing

Enough. Said.

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '