https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Wie weet verrast hij jou ook wel...

Verras hem met deze 5 prikkelende flirtmoves

Als je al een tijdje in een relatie zit, wordt er minder vaak geflirt. Jullie zijn dat stadium voorbij, toch? Niets is minder waar! Zo af en toe nog eens flirten houdt je relatie spannend en speels. Give it a try en verras hem met een van deze vijf prikkelende flirtmoves, en wie weet verrast hij jou ook wel… 

1. Memobriefjes

Laat – net zoals in films en reclamespotjes – een memobriefje achter op de badkamerspiegel, in z’n lunchbox of op de koelkast. Je kan er een lieve of speelse boodschap op zetten… Die keuze is geheel aan jou. 
 

2. Rood licht = kussen 

Als jullie dit weekend samen ergens heen rijden (naar een familiefeest, bijvoorbeeld) en jullie moeten stoppen voor een rood licht, pak je lief dan bij z’n kraag en kus hem passioneel. Doe dat telkens wanneer jullie voor een rood licht staan, máár hou het wel bij kussen. Jij hebt de touwtjes in handen en hij zal er helemaal gek van worden.
 

3. Leg een geheime code vast 

Geef de meest banale zinnen een andere, pikantere betekenis. Het is jullie inside joke die niemand anders snapt. Niemand zal weten wat je echt bedoelt. Het maakt het dagelijkse leven net dat tikkeltje meer opwindend
 

4. Kijken mag, aanraken ook! 

Elkaar aanraken is zo belangrijk. Mep of knijp eens speels op z’n achterste, masseer heel even zijn schouders of ga met je handen door zijn haar. Zulke handelingen tonen hem dat je hem nog steeds heel sexy vindt. 
 

5. Vraag lingerieadvies

Spice it up! Vraag hem ’s morgens welk lingeriesetje je vandaag moet dragen. Hij zal je maar al te graag helpen om er eentje uit te kiezen. Hij zal zich de rest van de dag op niks anders kunnen concentreren dan op jou en dat lingeriesetje dat hij voor jou heeft uitgekozen. Tegen het einde van de dag is hij botergeil en hij zal je bespringen. 
 
 
Meer leuke artikels: 
 
Haal je zakdoek maar boven, want deze Spaanse loterijreclame is een echte tearjerker.
 
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content