Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Ook hier werd onderzoek naar gedaan

Vanaf dit punt in je relatie mag je een scheetje laten in het bijzijn van je lief

Als jullie pas samen zijn, wil je vaak perfect overkomen. Ben je al wat meer op je gemak? Dan vind je het niet erg als je lief je zonder make-up ziet of je doet zonder problemen een nr. twee als hij in de andere kamer is. Nu moeten ook vrouwen soms een scheetje laten (a girl's gotta do what a girl's gotta do), maar vanaf wanneer doe je dit in het bijzijn van je lover?

Via Google Forms werd er aan 125 personen gevraagd na hoeveel tijd ze openlijk een scheetje zouden laten in het bijzijn van hun partner. De ondervraagde personen waren allemaal tussen de twintig en de dertig jaar oud. De resultaten van de rondvraag waren redelijk verdeeld.
 

Zo durft de meerderheid van de personen (29%) het na twee tot zes maanden. Op de tweede plaats met 25,2% koos men voor zes tot twaalf maanden. 22,4% van de testpersonen verlaat altijd de kamer – no matter what – als ze even een luchtje willen scheppen. Een kleine 9,3% zegt dat ze pas na een jaar een scheet laten als hun partner erbij is.
 

18,6% doet het alleen als hun partner het al eerder in hun bijzijn gedaan heeft, en slechts een kleine groep gaat er gewoon voor (om het zo te zeggen). Nu heb je natuurlijk geen onderzoek nodig om te zeggen wat mag of niet mag in je relatie. Voel jij je er comfortabel bij, en maakt je partner er geen probleem van? Just go for it! Of krijg je al koude rillingen bij de gedachte alleen al? Dan doe je het gewoon niet. De keuze is helemaal aan jou.

 

Ook hier werd onderzoek naar gedaan:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '