Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

You can leave your head on.

Tips voor de perfecte striptease

Een striptease ziet er vaak héél sexy uit in een film. Wil je zelf ook wel eens zo'n zwoele dans doen, maar ben je bang af te gaan als een gieter (we know the feeling)? Met onze tips maak je ook jouw lief zot met een killer striptease.

1. Draag laagjes

Je mag er dan al op je meest sexy uitzien in dat nieuwe kanten lingeriesetje, het is nét iets te weinig outfit voor een geslaagde striptease. Wil je graag dat je sexy dans wat langer duurt dan één minuut, draag dan laagjes. Die kan je een voor een uittrekken.

Tip: knoopjes losmaken is heel verleidelijk.

 

2. Ga voor comfort

Kies voor kleren waarin je je comfy voelt. Tuurlijk zijn stiletto's übersexy, maar zijn ze niet helemaal je ding? Dans je striptease dan op je blote voeten.

 

3. Bepaal een goeie striptease setting

Dim het licht, steek wat kaarsjes aan, zet een zwoel muziekje op en plaats een stoel voor je lief. Zorg ervoor dat hij net niet bij je kan, zodat jij ongestoord je ding kan doen en hij wild wordt van verlangen.

 

4. Kies de juiste muziek

De bekendste stripteasehit is wellicht 'You Can Leave Your Hat On' van Joe Cocker, maar dat is zeker niet de enige goeie optie. Ga op zoek naar een liedje dat niet té snel is en een tikkeltje zwoel. Een paar tips: 'S&M' van Rihanna, 'Dirty Laundry' van Bittersweet of 'Crazy' van Aerosmith.

 

5. Gebruik je handen

Let goed op wat je doet met je handen tijdens je act. Glij met je vingertoppen op en neer langs lichaam, streel je nek en sleutelbeen, speel wat met je kleren. Beweeg je handen traag en vloeiend.

 

6. Speel met je haren

Heb je lange lokken, speel er dan mee. Zwier je haar naar achteren, of laat het voor je gezicht hangen om je lief stiekem te begluren.

Partner Content

' ' ' '