https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

High five!

SEXY TIME: 7 tips om hem vanavond de perfecte blowjob te bezorgen

De eeuwige vraag: hoe geef je hem de perfecte blowjob? Het antwoord is simpel: er is geen goede of slechte manier om het te doen. Er zijn geen twee mannen die op dezelfde manier van een blowjob genieten. Deze 7 tips zijn de basis, test naar hartelust wat voor jullie het beste werkt en wat jullie allebei fijn vinden.


 

1. B-b-b-blowjob


Doe het niet als je zelfs het woord nog niet eens over je lippen krijgt. Als je hem downunder wil bevredigen, wees dan in staat om de woorden loud and proud te kunnen zeggen. En als je het niet wil doen, doe het dan gewoon niet. BLOWJOB!

2. Nat en warm


Zorg ervoor dat zijn penis nat blijft. Je probeert als het ware een vagina na te bootsen, maar dan met je mond. Je vagina, vooral als je opgewonden bent, is een natte en warme plek. Gebruik glijmiddel op waterbasis als je een droge mond zou krijgen. Glijmiddel met een smaakje is met een reden uitgevonden, ladies!

3. Job well done


Doe niet alsof het echt een ‘job’ is. Oké, Samantha Jones zei in Sex and the City nog dat ze een blowjob niet zonder reden een job noemen, maar mannen genieten er ook van om jou oraal te bevredigen. Dus waarom niet omgekeerd? Niemand wil de hele tijd gezeur horen of aan het gezicht van zijn bedpartner zien wat voor marteling het wel niet moet zijn.

4. Like to move it, move it


Gebruik meer dan alleen je mond. Je handen bijvoorbeeld. De gladde bewegingen van je mond op zijn eikel in combinatie met je handen die op en neer rond de penis bewegen, maken hem helemaal wild. Om extra intensiteit toe te voegen, kan je een vibrator tegen de basis van zijn penis leggen, of tegen zijn ballen.

5. Traag maar gestaag


Vergeet niet te ademen (door je neus) en denk eraan dat langzaam en gestaag het meeste plezier bezorgt. Voor jullie beiden! Als je nogal snel kokhalst, moet je hem heus geen ‘deep throat’ geven. Het puntje van zijn penis is super gevoelig en er zijn manieren om hem met kusjes en strelingen helemaal op te winden. Probeer het uit.

6. Have a ball


Geef zijn ballen ook wat aandacht. We weten allemaal dat de testikels van een man super gevoelig zijn, maar dat wil niet zeggen dat we ze moeten negeren. Geef ze een tikje, een likje of misschien zelfs een speelse high-five. Het maakt niet uit wat je doet, zolang je ze maar niet vergeet.

7. Slikken of toch maar niet?


Denk op voorhand na over of je gaat slikken of niet. Op een gegeven moment komt je lover klaar en dan moet je dus die belangrijke beslissing nemen. Er is niets ergers dan niet op dezelfde pagina zitten over wat er gaat gebeuren als hij klaarkomt. Je kunt hem laten klaarkomen in je mond, en dan kun je beslissen om het in te slikken of uit te spuwen, of je kan hem op een andere plaats laten klaarkomen. Beslis samen waar jullie je goed bij voelen.

Nog meer blowjobtips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content