Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Secret Circle

Na de theorie zal een koppeltje alles in de praktijk even voordoen

Seksuologe Kaat Bollen presenteert het pikante programma ‘Sex College’

Seksuologe Kaat Bollen heeft nog maar net haar eigen pornafilm (vrouwvriendelijke porno) uitgebracht, maar ze heeft haar tanden ondertussen al in een nieuw project gezet. Samen met ex-playmate Zimra Geurts presenteert ze het pikante programma 'Sex College'.

'Sex College' is een educatief programma dat van mannen en vrouwen experten wil maken op seksueel gebied. Het televisieprogramma mag dan wel leerrijk zijn, maar het is ook redelijk expliciet. Zo zal er een koppeltje een aantal zaken live voordoen in de studio… ‘We hebben nu vijf opnames achter de rug en het publiek was onder de indruk’, zo vertelt Kaat Bollen in een interview met Het Nieuwsblad.
 

Waarom iets uitleggen als je het ook kan tonen?

In de eerste aflevering van ‘Sex College’ gaat het over manuele seks. Kaat en haar collega Zimra geven kort de theorie en vervolgens zal een koppel alles in de praktijk gaan demonstreren. Dit doen ze niet alleen voor de kijkers thuis, maar ook voor het aanwezige publiek. De gasten zelf moeten nadien een soort van examen afleggen en de winnaars krijgen als prijs – hoe kan het ook anders? – een seksspeeltje mee naar huis.
 

‘Na de opnames kwamen mensen me zeggen, we hebben vandaag dingen geleerd die we nog niet wisten. En daar doen we het voor’, aldus de seksuologe.
 

Het pikante programma wordt bij ons niet uitgezonden, maar is enkel te zien op de Nederlandse zender Secret Circle. Geïnteresseerden kunnen de afleveringen wel volgen via de website van de televisiezender. De eerste aflevering staat begin volgende week online, zo kan je er meteen een spannende Paasmaandag van maken.
 

Bron: Het Nieuwsblad
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '