Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Samen klaarkomen in 4 sexy stappen

Zowat elke Hollywoodfilm met vrijscène heeft het: het moment waarop koppels – als vanzelf – klaarkomen. Realistisch? Niet echt. Maar met deze tips & tricks maak jij héél misschien je eigen Hollywoodfilm...

  1. Leer jezelf kennen. Hoe geraak ik opgewonden? Welke fantasieën helpen daarbij? Hoe krijg ik een orgasme?
  2.  Ontdek waar het punt nét voor je orgasme ligt.
  3. Praat met je partner over wat jou tot een orgasme brengt. Tast elkaars lichaam af en geef aan wat fijn is en wat niet.
  4. Durf jezelf bloot te geven aan je partner. Probeer duidelijk met hem te communiceren, zowel verbaal als non-verbaal. Geef aan wanneer je bijna tot een orgasme komt. Zo kunnen jullie je orgasmes meer en meer op elkaar afstemmen.

Samen komen? Tips voor dubbel plezier:

  • Een man heeft bij zijn tweede orgasme meer controle over het klaarkomen.
  • Als vrouw kan je je bekkenbodemspieren gebruiken om aan te geven dat je orgasme op komst is. Tegelijk zorgt het opspannen van je bekkenbodem voor meer opwinding bij je partner: zijn orgasme laat ook niet lang meer op zich wachten.
  • Komt je partner sneller klaar dan jij? Pas dan de brugtechniek toe, waarbij de clitoris manueel of oraal gestimuleerd wordt tot net voor het klaarkomen. Ga dan onmiddellijk over tot penetratie, die de stimulatie van de clitoris overneemt. Zo kom je sneller – en misschien wel samen met hem – klaar.

Lees ook:

10 irritante dingen die je lief doet

Zo strik jij Mr. Right

10 tekenen dat hij de ware is

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '