Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De vrees dat er een fallusvormig pakketje afgeleverd zou worden bij m'n buurman, bleek gelukkig ongegrond.'

UITGETEST: onze redactrice shopte discreet een seksspeeltje online

De redactie

De lockdown was moeilijk voor iedereen, maar nog iets meer voor het libido van de vrijgezel. Geen mogelijkheid tot random hook-ups, geen bootycalls van je seksbuddy en zelfs geen shops om snel een nieuw speeltje in te slaan. Dan maar online bestellen? De kans op gênante situaties lijkt groot, zeker als de pakjesbezorger weleens bij je buren durft aanbellen als jij niet onmiddellijk opendoet. Onze redactrice bestelde een speeltje bij EasyToys.be en kwam tot het besluit dat zowat elk risico op rode oortjes uitgesloten wordt.


 

Wij zijn bij Flair niet zo van taboes en flauw doen over seksuele behoeftes, maar dat neemt niet weg dat je 80-jarige buurvrouw niet hoeft te weten dat jij af en toe het gezelschap van een siliconen Womanizer verkiest boven dat van een womanizer van vlees en bloed. Het is onder meer de angst voor een fallusvormig pakketje of een doos met een enorme afbeelding van een climaxende dame op je dorpel, die ervoor zorgt dat de online seksshop voor velen nog onbetreden terrein is. Nochtans shop je nergens discreter een nieuw seksspeeltje dan op het wereldwijde web, zo blijkt.

Fallusvormig pakje


Ook voor mij is online een speeltje bestellen een drempel. Zou mijn pakjesman, die veel te vaak aan m’n deur staat met grote dozen kledij en schoenen, doorhebben dat hij deze keer iets heel anders aflevert? Wat als ik toevallig in de douche sta wanneer hij aanbelt en de man besluit het pakje bij mijn onderbuur af te leveren? Ik zie mezelf graag als een vrijgevochten vrouw, maar van het idee dat ik een doos met de slogan ‘Better toys, greater joys’ bij de buren moet ophalen krijg ik het een beetje warm, en niet op de goede manier. Nog een probleem: hoe kies ik het juiste speeltje zonder het advies van een real-life verkoopster?

Dat laatste blijkt bij EasyToys.be geen probleem te zijn. De website staat vol blogs en adviezen die je helpen bij je keuze. Zo is er een volledige pagina mét video gewijd aan de zoektocht naar de beste vibrator voor jou. Of je kan de massa volgen en op de besteller-pagina zien wat de meeste klanten verkiezen. Op basis van wat ik lees op de site en veelvuldige adviezen van verschillende vrouwen uit m’n omgeving is de keuze snel gemaakt: de Womanizer it is.

Wanneer ik achteraf naar mijn rekening kijk, merk ik dat de discretie daar al begint. Het bedrag vind ik terug, maar aan niets is af te leiden wat of waar ik shopte. Bovendien wordt mij op de website verzekerd dat mijn pakje nooit bij de buren aangeboden zal worden. Ben je niet thuis, dan komt de postorderdienst een dag later terug, daarna wordt het pakket naar een dichtbijzijnd postkantoor gebracht.

Le moment suprême


Geduld is een schone deugd, maar in dit geval heb ik het niet nodig. Bijna exact 24 uur na het plaatsen van mijn bestelling, staat de bezorger voor mijn deur. Nu nog hopen dat hij niet de enige is die snel komt.

Op de doos is geen slogan of naakte dame te bespeuren. Meer nog, buiten de sticker met m’n adres op is het de saaist uitziende doos die ik ooit kreeg. Schijn bedriegt. Zelfs de naam van de webshop, EasyToys, staat niet vermeld op het etiket. Niemand, zelfs niet die ene persoon in je vriendenkring die een wel heel dirty mind heeft, zou vermoeden dat er iets ondeugends in zit. Moest ik niet beter weten, gokte ik op een dik boek of een saai technisch snufje. Gelukkig weet ik wél beter.

De Womanizer is best een prijzig speeltje en komt dan ook in een fancy verpakking. Een verpakking die bovendien mooi verzegeld is met twee hygienic seals. Mocht je ‘r nog aan twijfelen: terugsturen na het “passen” is hier geen optie. Ongeopende verpakkingen en producten waarbij hygiëne geen factor is, kunnen wel binnen de 30 dagen geretourneerd worden.

Conclusie: veel discreter kan het van de kant van EasyToys niet worden. Hoe discreet jij het houdt tegenover je buren wanneer je het speeltje uitprobeert, dat is dan weer helemaal aan jou ?.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '