Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Twitter: @WhiteKidCanJump

Auwtsch!

OEPS: man stuurt foto van vriendin naar zijn moeder, maar liet nét iets te veel zien

De redactie

Een gezellig fotootje van je lief naar mamaatje sturen, we doen het allemaal weleens. Maar de 22-jarige Amerikaanse Maison Vallance had beter twee keer gekeken voor hij op ‘verzenden’ drukte.


Maisons moeder had haar zoon een T-shirt gegeven met daarop zijn achternaam. Haar dankbare zoon wou zijn mama tonen dat hij het shirt gevonden had en liet zijn vriendin Meghan ermee poseren op bed. Vervolgens verzond hij de foto naar zijn moeder én postte hij hem op Twitter ‘omdat Meghan gewoon te mooi is om hem niet te posten’.

https://twitter.com/WhiteKidCanJump/status/932457364346888192

 

Oepsie


Maison schrok zich ongetwijfeld een hoedje wanneer hij de foto wat beter bekeek. Aan het hoofdeinde van zijn bed zie je namelijk duidelijk een rood koord bengelen, handboeien incluis. En dat ontging ook een aandachtige Twitteraar niet.

https://twitter.com/b_tuss/status/932458930973954048

 

Biechtstoel


Maisons moeder had naar eigen zeggen de touwen niet opgemerkt, maar haar eerlijke zoon had het haar nadien wel verteld. Hij vertelde aan BuzzFeed dat zijn mama vooral bezorgd was over de reactie van de ouders van zijn vriendin. Zijn vader daarentegen had grappiger gereageerd: ‘Ik dacht dat je kerstlichtjes aan dat touw ging bevestigen.’

 

Meer grappige artikels? Hierzo.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '