Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Krijg zin in seks in 5 minuten

Soms wil je hoofd wel, maar volgt je lijf niet. Geen probleem, in deze waslijst aan tips vind je er vast eentje die jou op het lijf geschreven is.

1. Kruip samen (of alleen) in de douche.

Water over je lijf zien stromen werkt héél erotiserend.

 

2. Gebruik een lustopwekkend middel.

Het bevat ingrediënten die de bloedtoevoer naar de clitoris verhogen en zorgen voor een tintelende sensatie. De gel werkt meteen en het effect houdt vijf tot tien minuten aan. Onze
tip: de Play’O-gel van Durex (verkrijgbaar bij de drogist).

 

3. Geef hem een tongzoen.

Het lijkt voor de hand liggend, maar het wordt vaak overgeslagen door koppels die al wat langer samen zijn. Jammer, want het is dé perfecte prelude voor seks. Denk niet te snel dat tongzoenen alleen voor pubers is. Kussen en strelen blijven dé basis van een goed voorspel.

 

4. 'n Beetje zweet is héét!

Recent onderzoek wijst uit dat een vleugje van z’n geur al voldoende is om je humeur te verbeteren én seksuele lust op te wekken. Zijn zweet bevat ingrediënten die dezelfde werking hebben als menselijke feromonen (stijgende bloeddruk en snellere hartslag). En ladies, het gaat om zijn natuurlijke geur, níét die van deo.

 

5. Kies een spannende sekslocatie uit.

Alleen al door te fantaseren over een spannende locatie krijg je zin. Maar maak het niet té spannend, want als de kans om betrapt te worden te hoog is, zorgt dat vooral voor stress. 

 

6. Denk aan iemand anders.

Ben je stiekem even een beetje uitgekeken op je lief? Voor één keer mag je aan een andere man denken, maar sssst: mondje dicht! Als de zin uitblijft, helpt het misschien om even aan Ryan Gosling te denken. Mmmmm!

 

7. Begin gewoon te vrijen, ook al heb je niet meteen (veel) zin.

Meestal komt die opwinding vanzelf. Even opletten: dat betekent niet dat je ooit seks moet hebben tegen je zin.

 

8. Doe aan solovoorspel.

Masseer het plekje dat zich een vingerlengte onder je navel bevindt. Je hele bekkengebied wordt opgewarmd door er slechts drie minuten zachtjes op te drukken.

 

9. ‘Glaasje op? Laat je verleiden!’

Alcohol zorgt ervoor dat je minder remmingen en stress voelt, én het geeft je testosterongehalte een boost, waardoor je meer gaat flirten.

 

10. Enter een hete hap.

Pikant voedsel (denk aan pepertjes, knoflook en uien) maken je warm van top tot teen. Maar vergeet niet op een stukje peterselie te kauwen vóór je hem versiert.

 

11. Go nuts!

Braziliaanse noten, pompoenzaden en amandelen zorgen voor een verhoogde bloedtoevoer naar de geslachtsdelen.

 

12. Trek je verleidelijkste lingeriesetje aan naar het werk.

Je voelt je de hele dag sexy én zelfverzekerd. Laat hem via een sms’je weten wat je met
hem wil doen zodra je thuis bent, plaag elkaar en bouw zo de spanning op naar ’s avonds. Wedden dat je thuis de kleren van zijn lijf scheurt?

 

13. Verandering van spijs doet eten.

En nee, spring nu niet meteen in de armen van je knappe collega. Seks kan na verloop van tijd saai worden als het steeds op dezelfde plaats is, op dezelfde manier. Verander dus eens van locatie en wissel regelmatig van standje. Je hoeft je heus niet aan moves uit de Kama Sutra te wagen, een beetje afwisseling doet al veel.

 

14. Check je cyclus.

Veertien dagen na je laatste menstruatie is hét ideale moment om seks te hebben. Je oestrogeenwaarden zijn dan het hoogst, en jij bent dan op je heetst.

 

Bron: Giphy.com

 

*Wat je nog niet wist over het slaaporgasme

*6 trucjes voor een beter orgasme

*Een orgasme van 15 minuten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '