https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En onze sexperte Elien testte de cursus ook uit. 'Een absolute aanrader, behalve voor gevoelige kijkertjes', besloot zij.

ZIEN: koppels in ‘Koppels’ krijgen een cursus klaarkomen

Seks is een vitaal onderdeel van een relatie. Voor de koppels die in VTM-programma ‘Koppels’ op zoek zijn naar het geheim van een goede relatie, is het tijd om aan dat onderdeel te sleutelen. In de tweede aflevering bestuderen de koppels de wondere wereld van het vrouwelijk orgasme door te spelen met een virtuele vagina.


OMG, yes!


Mannen praten ronduit over hun penis en de geneugten ervan, maar het vrouwelijk orgasme en masturbatie blijft een beetje taboe. Maar niet in de tweede aflevering van ‘Koppels’. Vanavond ontdekken Leslie (35) en Gregory (32) en de andere koppels de website OMGyes, waar ze een online cursus klaarkomen krijgen. Dat zorgt voor heel wat hilariteit, vooral door de virtuele vagina die ze moeten zien te plezieren.

Uitgetest door onze sexperte


Onze redactrice Elien volgde de online orgasmecursus op OMGyes.com – die je zo’n 29 euro kost –  een hele tijd geleden al en deelde toen uitgebreid haar bevindingen.

‘Na mijn aankoop beland ik in het digitale leslokaal: een startpagina met twaalf links die elk een of andere mysterieuze techniek bevatten: edging, orbiting, framing… Gewoon beginnen bij het begin, denk ik dan. Ik klik de eerste les open. Elke les bestaat uit vier stappen. Stap 1: een video waarin een ‘échte vrouw’ (ja, pornosterren zíjn ook echte vrouwen, maar je begrijpt wel wat ik bedoel) uitlegt waarom die bepaalde masturbatietechniek haar favorietje is.’

Plots ligt die ‘echte vrouw’ van daarnet naakt en héél erg full frontal en close-up in een bed op mijn scherm.


‘Stap 2: een stukje makkelijk verteerbare, maar wel wetenschappelijke uitleg over hoe en waarom die techniek juist werkt en wat die doet met je lichaam. Stap 3: wauw, deze zag ik niet aankomen. Plots ligt die ‘echte vrouw’ van daarnet naakt en héél erg full frontal en close-up (inderdaad: vajayjay in mijn gezicht) in een bed op mijn scherm te demonstreren wat ze nu precies bedoelde in dat eerste filmpje. Slik. Dat is even schrikken, zelfs voor mij (I’ve seen things, weet je wel).

 

Het vervolg van Eliens verslag lees je hier.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

01:47
Kinder Bueno-balletjes met maar 3 ingrediënten
3:53
VIDEO: Ed Sheeran over zijn nieuwe plaat, 'Gossip Girl' en 30 worden
01:58
01:51
Hoe blijf ik mezelf in een relatie?
02:46
Dit is het reinigingsritueel van hoofdredactrice Eva
02:54
RECEPT: carrot cake
02:10
Wat is chlamydia?
ZON(DIG)DAG: cinnamon rolls met appel en karamel
VRAAGINA: Hoe genieten we optimaal van het standje 69?
ZON(DIG)DAG: whities (brownies, maar dan met witte chocolade)
VIDEO: Lies (31) is drager van een borstkanker-gen, waardoor ze ivf moest ondergaan
VRAAGINA: Daten na een relatiebreuk, hoe doe je dat?
ZON(DIG)DAG: Kinder Bueno-cookiebars
VIDEO: Lilo, Stéphan en Michael van 'Op kot' over luide, vervelende en verliefde kotgenoten
VRAAGINA: Wat is endometriose?
ZON(DIG)DAG: speculaastruffels met witte chocolade