Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

win toegangstickets voor Parc Astérix!

Kerstmis vieren met Astérix en Obelix…

Kom Kerstmis eens totaal anders vieren!Van 19 december 2009 tot 3 januari 2010. In Parc Astérix mag je dan je schoentje zetten.  

Galliërs en Romeinen houden rond Kerstmis een Grote Wapenstilstand (‘Grande Trêve’) en laten elkaar dan enkele dagen met rust! Asterix en Obelix spreken voor deze gelegenheid met je af, van 19 december 2009 tot 3 januari 2010, voor een sensationeel kerstfeest.

En om écht tot rust te komen, hult Parc Astérix zich in feeststemming: sneeuw, hulst, maretak en allerlei soorten lichtjes. Zelfs kerstmenhirs ontbreken niet. Ze zijn nog niet zo gek, die Galliërs!

En het wordt nog mooier: Gratis voor -12-jarigen in ***Hôtel des Trois Hiboux (behalve zaterdag)*

Het feestprogramma:

  • Een echte Gallische Kerst: elke ochtend en elke avond de Parade van de Kerstman, gospels op z’n Gallisch en – dit jaar voor het eerst – de kans om met de Kerstman op de foto te komen, midden in het dorp van de Galliërs!
  • 26 attracties voor de hele familie! Het wordt gegarandeerd huiveren op de indrukwekkende roetsjbaan Tonnerre de Zeus; oorverdovend gejoel weerklinkt op de Trace du Hourra, een dolle afdaling in een Gallische bobslee; een hartverwarmende duik in het stripverhaal met Le Défi de César! Hier wacht avontuur voor elke leeftijd en smaak!
  • “L’Aventure Parc Astérix”, dat is ook een festival van live spektakel, en zo origineel! Show op ijs met alle Gallische personages, een nieuwe 3D-film, en natuurlijk, niet te missen, je afspraak met de dolfijnen in het theater van Poseidon.

Kerstmis, dat is een feest voor 7 tot 77 jaar!

Uw vakantieverblijf: Hôtel des Trois Hiboux, het driesterrenhotel van Parc Astérix, schenkt kinderen tot 12 jaar hun verblijf gratis, van zondag tot vrijdag*! Asterix en Obelix weten wel wat gastvrijheid is, bij Toutatis!

Te winnen: 100 x 2 ingangtickets voor parc Astérix.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '