Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Seks

Jullie grappigste bedblunders

Iedereen heeft het al meegemaakt: hete seks die uitdraait op een grappig verhaal om aan vriendinnen te vertellen. Al is het blundergehalte soms té groot om het aan íémand te verklappen. Behalve aan Flair natuurlijk!

THAT SUCKS!
Nathalie: “Het was een warme zomerdag en de hoge temperatuur werkte enorm op ons libido. Kurt en ik snelden naar zijn slaapkamer, deden het raam open en doken in bed. ‘Aaaaaw!’, riep ik toen we nog geen vijf minuten bezig waren. Ik voelde een hevige pijn in mijn rechterbil. Kurt zag meteen de oorzaak van mijn leed: een wespenbeet. Resultaat? Mijn vriend moest het wespengif uit mijn bil zuigen. Leuk is anders.”
Bloopergehalte: **

OH (K)RAMP!
Zoë: “Robin doet het heel graag op z’n hondjes, omdat hij zo meestal tot zijn climax komt. Toen ik ‘m onlangs hoorde kreunen, dacht ik dan ook dat hij zijn hoogtepunt bereikt had. Maar nee, hoor! ‘Kramp, kramp!’, riep hij ineens, en hij viel voorover. We zakten als een kaartenhuisje in elkaar en ik kwam niet meer bij van het lachen!”
Bloopergehalte: *

MAY CONTAIN NUTS
Laura: “Michel en ik gebruiken af en toe eetwaren in bed. Fruit, slagroom, chocolade of eetbare crèmes uit de seksshop. Vorige keer wilde hij me verrassen met een nieuwe chocoladecrème. Hij blinddoekte me en liet me de chocolade van z’n vingers likken. Voor ik het goed en wel besefte, zwol mijn tong op en werd het héél moeilijk om te ademen. Ik begreep er helemaal niks van! Op de spoed liet de dokter me weten dat ik allergisch was aan pindanoten. Maar ik had toch helemaal geen pinda’s gegeten? Eenmaal thuis bekeek ik de verpakking van de crème: ‘Kan sporen van noten bevatten.’ Michel lacht zich nog steeds een breuk als hij naar de foto’s kijkt die hij toen genomen heeft. Ik leek net een vis met mijn opgezwollen lippen!”
Bloopergehalte: ****

KLOP KLOP
Naomi: “Sam en ik proberen graag spannende dingen uit in bed. Maar we hadden het nog nooit gedaan op een publieke plaats. Een must, en daarom trokken we voorbije woensdagnacht naar een nabijgelegen park. In het heetst van de strijd tikte er plots iemand met een zaklamp op het autoraam. Politie. Het waren twee jonge mannen en ik had niets meer aan dan een paar stay-up panty’s. Ik was nog nooit zó snel weer in mijn kleren gesprongen. Seks in het openbaar? Nee, bedankt. Ik heb mijn lesje wel geleerd.”
Bloopergehalte: ****

ZAK EENS LEKKER DOOR
Mieke: “Ik was vastbesloten: mijn eerste keer zou op-en-top romantisch zijn. De hele avond was tot in de puntjes gepland. Ik strooide mijn kamer vol rozenblaadjes, zette overal kaarsjes en stak een leuk cd’tje op. Alles was perfect geregeld. Behalve mijn onstabiel bed. Tijdens mijn ontmaagding zijn we door de lattenbodem van het bed gezakt! Niet superromantisch, maar wel hilarisch! Het werd sowieso een onvergetelijke ervaring.”
Bloopergehalte: **

BITE ME!
Charlotte: “Tijdens een orale verwenbeurt zei mijn vriendje plots iets raars tegen me: ‘Bijt me’. Ik dacht: vreemd, maar als hij dat lekker vindt… Dus zette ik voorzichtig mijn tanden in zijn grote vriend. Hij sprong verbaasd recht en vroeg wat me in hemelsnaam bezielde. Blijkbaar had hij ‘pijp me’ gezegd, waarop ik hem antwoordde: ‘Dat was ik toch aan het doen?!'”
Bloopergehalte: **

OOGJE OP JOU
Stefanie: “Praten in het heetst van de strijd

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '