https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy.com

Wij willen ook zo'n vriend!

JALOERS: man doet vrouw geniaal Harry Potter-huwelijksaanzoek

Elke vrouw droomt van een magisch huwelijksaanzoek. Evan Onuskanych nam dit wel heel letterlijk en vroeg zijn vriendin ten huwelijk in ware Harry Potter-stijl. Je kan je ogen niet geloven wanneer je ziet hoe.

Evan en zijn vrouw Kelsey Davis zijn allebei grote fans van de magische wereld die J.K Rowling creëerde. Toen Evan een origineel aanzoek wou doen, zocht hij het internet af naar inspiratie. Genoeg magische ideeën en bruiloften, maar zijn idee bestond nog niet. Niet zo gek als je zijn creatie ziet, die hij op Reddit deelt. Evan creëerde namelijk een Sluipwegwijzer (Marauder’s map) als huwelijksaanzoek. Hij tekende alle plaatsen die belangrijk zijn geweest in zijn relatie.

 

De kaart begint bij de middelbare school waar de twee elkaar ontmoet hebben. Wanneer je de sporen volgt, kom je bij de koffiebar waar hun eerste date plaatsvond, en de reis eindigt bij ‘The Beach By The River', waar Evan Kelsey uitnodigde, want dat was de plek waar hij haar ten huwelijk zou vragen. De bruid zei natuurlijk volmondig ja. Het koppel besloot om geen volledig Harry Potter-huwelijk te hebben, maar stopten wel enkele subtiele verwijzingen in de gebeurtenis. Wij zijn alvast stikjaloers!

 

harry

 

potter

 

hp

 

jawel

 

Lees ook:

Speelt dit Harry Potter-personage mee in 'Fantastic Beasts and Where To Find Them'?

Deze ouders zijn wellicht de grootste Harry Potter-fans ter wereld.

Bevestigd: er komt wel degelijk een achtste boek van Harry Potter.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content