Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Telefoonseks voor dummies

How to: telefoonseks hebben

Vergeet even het 25ste kamasutrastandje of de laatste nieuwe milieuvriendelijke vibrator op zonnecellen, old school telefoonseks is helemaal back in business.

Of je vriend nu aan de andere kant van de wereld zit of naast je in de zetel, voor een booty call is het altijd een goed moment. Met deze 5 tips weet je je volgende telefoontje naar je vriend ongetwijfeld tot een ‘happy end’ te brengen!

  • Spreek niet af wanneer je zult bellen, dat maakt het minder spontaan én minder spannend. Het spreekt voor zich dat je best niet belt tijdens de werkuren, zorg er dus wel voor dat je belt op een moment dat het je beiden past.
  • Zorg ervoor dat je alvast een beetje in de stemming bent. Drink een glas wijn of neem een uitgebreid bad en laat je fantasie de vrije loop. Probeer niet te denken aan wat je tegen hem zal zeggen, als je genoeg ontspannen bent, komt dat vanzelf.
  • Als je klaar bent om te bellen en hij neemt op, begin dan met een gewoon gesprekje. Vraag hem subtiel wat hij nog gaat doen en laat toevallig ook ‘ontglippen’ dat je om de één of andere reden al heel de dag moet denken aan die laatste keer dat jullie seks hadden in de douche.
  • Nu je ongetwijfeld zijn aandacht hebt, vertel hem dan wat je met hem wilt doen. Als dirty talk niet meteen jouw ding is, waag je er dan ook niet aan, maar vertel hem gewoon wat je je inbeeldt. Even iets vermelden als ‘lag je maar langs mij’ kan al volstaan.
  • Als je overgaat tot the next best thing, beschrijf het dan ook. Welk jargon je daarvoor gebruikt, is volledig jouw keuze. En wat daarop volgt, dat laten we ook volledig aan jou over!

Tip: zie je jezelf nog niet meteen bellen na bovenstaande tips? Misschien moet je dan eens beginnen met een sms’je om het ijs te breken!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '