Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wist jij dit al?

LOL: 21 grappige/bizarre seksweetjes die je moet gelezen hebben

De redactie

We brachten je al een overzicht van beestige en verrassende seksweetjes, dus konden we je de lijst met grappigste en meest bizarre feiten over onze favoriete bezigheid niet ontzeggen. Komt-ie!


 1. Er zijn al vier verschillende pausen overleden terwijl ze middenin een vrijpartijtje zaten. Dit terwijl de paus helemaal geen seks mag hebben…


 

 1. Mannelijke testosteronlevels en sperma bedragen nog maar 25 % van wat ze een eeuw geleden waren.


 

 1. De linker testikels hangen bij een man vaak lager dan de rechterkant. Even checken?


 

 1. Vrouwelijke pinguïns doen aan prostitutie. Onderzoekers observeerden hoe ze seks hadden met makkelijke pinguïns (die niet hun partner waren) in ruil voor steentjes die ze gebruikten om een nestje te bouwen.


 

 1. Mannelijke fruitvliegen die geen partner kunnen vinden, hebben een grotere kans dat ze naar alcohol grijpen dan fruitvliegen die makkelijk vrouwtjes aantrekken. Waar zouden ze de booze halen?


 

 1. De kans is het grootst dat volwassenen liegen tegen iemand wanneer ze samen in bed liggen. Geloof dus niet zomaar wat hij/zij zegt wanneer jullie naakt zijn!


 

 1. Maar er is ook goed nieuws, want als je iemand oprecht leuk vindt, zou het moeilijker zijn om tegen die persoon te liegen.


 

 1. Homoseksuele mannen hebben een grotere penis dan hetero’s. Nu weten we vanwaar de uitdrukking ‘alle goede mannen zijn homo’ vandaan komt...


 

 1. Hoe groter zijn ballen, hoe groter de kans dat hij vreemdgaat. Groter is dus niet altijd beter.


 

 1. Hoogopgeleide blanke vrouwen hebben het vaakst anale seks, dus ook vaker dan homo’s.


 

 1. Mannelijke fietsers riskeren impotentie. De constante druk van de zadel op hun geslachtsdelen kan schadelijk zijn voor de voortplantingsorganen.


 

 1. Hetero mannen zoeken even vaak naar online foto’s van penissen als van vagina’s. Het is onduidelijk of ze dit doen ter vergelijking met hun eigen instrumenten, of omdat ze het leuk vinden om ernaar te kijken.


 

 1. 1 op de 10 kinderen in Europa zijn verwerkt op een bed van Ikea.


 

 1. Vrouwen die ovuleren hebben een grotere kans om vreemd te gaan. Ze worden ‘rusteloos’ wanneer een eitje klaar is om bevrucht te worden.


 

 1. Twee derde van zowel mannen als vrouwen hebben al eens gefantaseerd over iemand anders terwijl ze seks hadden met hun partner.


 

 1. Bijna de helft van alle mannen is bezorgd dat hun penis te klein is.


 

 1. Een eetlepel sperma van de gemiddelde man bevat zo’n 300 miljoen spermacellen en zeven calorieën.


 

 1. Mannen die selderij eten, worden aantrekkelijker gevonden door vrouwen. Door de bestanddelen van selderij geeft het mannelijk lichaam signalen en geuren af die vrouwen aantrekken.


 

 1. 70 % van de mannen heeft liever geen seks wanneer hun vriendin haar maandstonden heeft. Maar tegen een blowjob zouden ze geen neen zeggen.


 

 1. Pornoster Annabel Chung verbrak in 1995 het wereldrecord toen ze 251 sekshandelingen uitvoerde met 70 mannen over een periode van 10 uur. Haar seksavontuur werd bovendien vastgelegd op camera voor de documentaire ‘The World’s Biggest Gang Bang’.


 

 1. Een mens brengt gemiddeld 20,160 minuten al kussend door in zijn leven. Dat zijn 336 uren, 14 dagen of twee weken. Hou die lippenbalsem maar dicht bij de hand.

Bron: Glamour, Thought Catalog


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '