https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© shutterstock

'Kan ik aan haar vagina ruiken of ze is vreemdgegaan?'

Dit zijn de meest bizarre seksvragen op Google

Herlinde Matthys

Als we iets niet weten, is Google meestal onze redder in nood. De zoekmachine beantwoordt bijna al onze vragen, ook al zijn die soms bijzonder awkward. Dit zijn de meest bizarre seksvragen.


We schamen ons soms over bepaalde zaken en durven ze bijgevolg niet te stellen aan onze beste vriendin, moeder, gynaecoloog of hubby. In die tijden van wanhoop wenden we ons tot onze beste vriend Google. Die zal je nooit uitlachen of veroordelen, en staat op gelijk welk moment van de dag paraat met goede raad.

The New York Times publiceerde nu een studie die onderzocht welke de meest bizarre seksvragen zijn die worden gesteld aan de zoekmachine. We weten niet of volgende exemplaren ook in jullie zoekgeschiedenis zouden kunnen opduiken, maar feit is dat er behoorlijk vreemde tussenzitten.

Geurtjes


In de categorie huwelijk maken de populairste zoektermen ons niet bepaald warm om onmiddellijk in het huwelijksbootje te stappen. ‘Seksloos huwelijk‘ stond bovenaan het lijstje, gevolgd door ‘ongelukkig huwelijk’ en ‘liefdeloos huwelijk’. Oops!

Mannen en vrouwen zijn ook nieuwsgierig of hun geslachtsdelen ‘normaal’ zijn. Zo stellen gigantisch veel mannen de vraag of hun penis niet te klein is en zoeken ze naar middeltjes om hun jongeheer te doen groeien. Vrouwen zijn dan weer vooral bezorgd over de geurtjes down under. De vraag ‘Waarom ruikt mijn vagina naar…’ komt enorm vaak voor. Wat ze het meest frequent op die puntjes invullen, daar krijgen we eerlijk gezegd kippenvel van: rotte vis, azijn, uien of verrot vlees. Ieuw!

Borstvergroting


Ook mannen halen hun beste reukzin boven. Zij vragen zich geregeld af hoe ze aan hun partner moeten vertellen dat haar vagina stinkt én of ze kunnen ruiken aan haar punani of ze is vreemdgegaan. Over onze borsten zijn ze dan wel weer tevreden, want ‘Ik hou van mijn vriendin haar boezem’ duikt ontelbaar keer veel op in het zoekbalkje. Helaas geldt hetzelfde voor ‘Hoe overtuig ik haar een borstvergroting te nemen’, maar ook voor ‘Waarom wil ze een borstvergroting’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content