Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

De kleinste én leukste plekken voor seks

Comfortabel, dat wel, maar wordt het na een tijd niet ongelooflijk saai om altijd seks te hebben in je bed? Onder het motto 'verandering van spijs doet eten' (en ook: 'wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd'), verklappen wij je de allerleukste kleine plekjes voor een stomende vrijpartij.

1. Een tent

Met het festivalseizoen voor de deur is dit het uitgelezen moment voor een wilde vrijpartij in een ieniemini tentje. Ach, wie zegt dat je stilletjes moet zijn op zo'n gigacamping? 😉

 

2. De douche

Niet meteen de meest comfortabele plek, de douche, maar wél een must om eens te proberen. Klein, stomend en nat. Need we say more? Let wel op voor uitschuivers, je wil niet in het ziekenhuis belanden, toch?
 

3. Een limousine

Niet meteen de kleinste ruimte, dat geven we grof toe, maar zou het niet fantastisch zijn om jullie over the top luxueuze dagje/avondje uit af te ronden in stijl (lees: heet/stomend)? Comfy zetels, een eigen chauffeur én champagne: glamoureuzer kan seks bijna niet worden. Tip: laat het zonnedak open.

 

4. Een jacuzzi

Weinig kans dat de jacuzzi-sessie met je lief níet eindigt in stomende seks, lijkt ons. Met bijna (of helemaal) niets om je lijf, hete temperaturen en een ontspannen sfeertje is het bubbelbad wellicht een van de meest uitgelezen plekjes voor je seksbucketlist.

 

5. De achterbank van je auto

Als er één scène is uit de film Titanic die je zéker en vast moet proberen, dan is het wel de seksscène in de auto van Jack en Rose. Hou je van wat spanning? Parkeer je auto dan op een plek waar je betrapt kan worden.

 

6. Vliegtuig

Oersaai, zo'n vlucht van zeven uur. Geen betere manier, dus, om de saaiheid te doorbreken en je met je lief tot 'The Mile High Club' te rekenen. 

 

Lees ook:

9 plekken om op je seks bucket list te zetten

De 12 beste seksmeubels

Daarom is seks in de douche vaak zo'n klucht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '