https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Op liefde staat geen leeftijd!

CUTE: deze stralende vrouw trouwde op 86-jarige leeftijd met de man van haar leven

Robine van Tilburg
Millie Taylor-Morrison stapte afgelopen week in het huwelijksbootje. Dat klinkt niet echt als een bijzondere gebeurtenis tot je hoort dat Millie al 86 jaar oud is en je op haar Facebookpagina kijkt en ze de meest stralende bruid blijkt te zijn die we in tijden zagen.

Millie Taylor-Morrison is de tachtig gepasseerd en heeft al kleinkinderen, maar dat weerhoudt de 86-jarige prachtvrouw er niet van om nog in het huwelijksbootje te stappen met de man van haar leven. Groot gelijk, vinden wij!

 

Op liefde staat geen leeftijd

 

Millie verloor 25 jaar geleden haar eerste man. Op hun huwelijk was ook Harold aanwezig, maar de twee verloren elkaar uit het oog. Nadat Harold ziek werd, werden de twee weer goede vrienden. Vorige week stonden Millie en Harold voor het altaar en die memorabele gebeurtenis zorgde voor heel wat prachtige beelden.

Dit is het bewijs dat leeftijd echt een nummer is, en dat iedereen liefde kan vinden.

Zelf ontworpen trouwjurk

 

Millie droeg een opvallende paarse trouwjurk die ze helemaal zelf ontwierp en ze straalde. Wij zien geen leeftijd, maar een vrouw die in de fleur van haar leven met haar droomman trouwde. Proficiat, Millie en Harold!

 

mi

mi

mi

 

 

 

 

Nog meer trouwnieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content