Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Had jij dat verwacht?

Bewezen: vrouwen hebben meer seks dan mannen

Dat mannen meer durven opscheppen dan vrouwen over hun veroveringen, konden we al vermoeden. Maar nu is ook nog bevestigd dat vrouwen uiteindelijk méér seks hebben dan mannen. 

Uit een enquête van Victoria Milan – een datingwebsite voor mensen die op zoek zijn naar een affaire – in 15 verschillende landen onder meer dan 5000 personen, is gebleken dat vrouwen over het algemeen méér seksueel actief zijn dan mannen. 

 

De ondervraagde vrouwen hadden gemiddeld vier verschillende sekspartners tijdens het afgelopen jaar, terwijl dat bij de mannen maar drie was. 

 

Hoewel mannen zelf aangeven dat ze geiler zijn dan de meeste vrouwen en meer aan seks denken, zijn het toch de vrouwen die een dag meer seks hebben in de week. 

 

Ook blijkt dat zowel mannen als vrouwen minder aan onenightstands doen. De energie die je erin moet steken, weegt duidelijk niet op tegen wat je ervoor terugkrijgt. 

 

Verder geven de meeste vrouwen ook aan dat ze veel meer seks hebben met hun minnaar (!) dan met hun vaste partner, zo'n 7 dagen in de week zelfs. Bij mannen is dat ongeveer evenveel met hun minnares als met hun partner. 

 

Mannen en vrouwen zijn het blijkbaar niet eens over de tijd die ze aan een vrijpartij spenderen met hun vaste partner. Volgens de vrouwen is dat zo'n vijf minuten, terwijl de mannen er volgens zichzelf een kwartier aan spenderen. Een understatement van de vrouwen of een overdrijving van de mannen, wie zal het zeggen? 

 

Om alles nog duidelijker te maken, goten we de opvallendste resultaten voor jou in een grafiekje. 

 

infographic

 

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '