Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Mee eens?

BEWEZEN: deze mannen zouden je het vaakst een orgasme bezorgen

Wetenschappers onderzoeken een heleboel dingen. Zo ondervroegen enkele onderzoekers aan de University of Albany dus ook een groepje vrouwen in heteroseksuele relaties over hun partner, hun orgasme en de combinatie van die twee. En de resultaten waren, eerlijk gezegd, niet zo héél erg verrassend.

Uit het onderzoek bleek namelijk dat vrouwen veel vaker een orgasme krijgen wanneer hun partner rijk (whut?), zelfverzekerd en aantrekkelijk is. Terwijl de intensiteit van het orgasme vooral groter was wanneer vrouwen hun partner knap vonden. Nog zo'n 'pluspunt' voor seksuele bevrediging? Brede schouders. Hm.

 

'De intensiteit van een orgasme werd gerelateerd aan hoe aangetrokken vrouwen zich voelden tot hun partner, hoe vaak per week het koppel seks had en ratings van seksuele bevrediging', klinkt het in het onderzoek. Ook zouden vrouwen die hun partner grappig vinden meer seks hebben en vaker een orgasme bereiken. We zijn het er helemaal mee eens dat je je aangetrokken moeten voelen tot je seksuele partner. Maar dat je voor een orgasme met iemand met een dikke portefeuille het bed moet delen, daar hebben we zo onze bedenkingen bij...

 

Bron: Cosmopolitan

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '