Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Een nieuwe trend na ghosting.

Benching is dé nieuwe hartverscheurende datingtrend

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
De tijden dat we onze date herkenden aan een rode roos en dat we na ons etentje bij kaarslicht samen naar de sterren gingen kijken, liggen ver achter ons. Sinds de komst van online dating krijgen singles meer dan eens te maken met termen als ghosting, benching en nog veel meer naars.

Je praat online dagen- of zelfs maandenlang met iemand en plots lijkt hij van de aardkorst verdwenen. Ghosting... het zal je maar overkomen. Een langzamere en misschien zelfs pijnlijkere 'dumpmethode' is de nieuwe trend benching. Je hebt onafgebroken contact met iemand die geleidelijk aan afstand van je lijkt te nemen. Maar wanneer hij zin heeft in wat aandacht, stuurt hij je gewoon een sms'je. Hierdoor laat hij je bij wijze van spreken 'op de bank' zitten.

 

De persoon die jou dit aandoet, vindt jou niet leuk genoeg om écht (nog) eens met je af te spreken, maar hij wil je toch nog niet volledig lossen. Vaak gaat 'de bencher' subtiel te werk. Hij vraagt je bijvoorbeeld om overdag af te spreken terwijl hij weet dat jij op je werk bent. Omdat hij dan wel moeite lijkt te doen, heb je niet zo snel de neiging om er een punt achter te zetten. Onze tip? Wegrennen van die bank, zo snel je kan!

via GIPHY

 

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '