Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

1. Je bent zelfstandig

8 dingen die hij verwacht van een relatie

Heb je jezelf ooit al eens afgevraagd wat mannen nu precies willen in een relatie? Wel, wij zochten het voor je uit. Bezit je onderstaande eigenschappen? Dan ben je voor hem the perfect girlfriend.

1. Je bent zelfstandig

Het is belangrijk dat je nog een leven los van je lief hebt. Als je een moeilijke dag achter de rug hebt, mag je zeker bij hem gaan uithuilen. Wat is het nut van die sterke schouders anders? Maar als blijkt dat je niet zonder hem kan, zal hij het al snel voor bekeken houden.
 

2. Je bent intelligent

Een vrouw die slim is en weet waarover ze praat, is voor hem een ongelofelijke turn-on. Je zal hem niet snel vervelen en zo zorg je voor voldoende spanning in jullie relatie. Bovendien is het gewoon leuk om iets te hebben om over te praten. Hang dus niet de bimbo uit of doe je niet dom voor.
 

3. Jullie hebben een seksuele connectie

Ook op seksueel vlak moet er een klik zijn tussen jullie. Als hij meer het '50 Shades of Grey' -type is en jij bent eerder aan de brave kant dan heb je een probleem. Probeer daarom eens wat water bij de wijn te doen. Je kan natuurlijk werken aan jullie band, maar de connectie moet er wel zijn.


4. Hij vindt je aantrekkelijk

Oké, dit is pretty obvious. Het perfecte lief wil er niet altijd goed uitzien voor hem, maar ook voor zichzelf. Hij loopt graag met jou te pronken en voelt zich goed als mensen naar jou kijken.

 

5. Je respecteert hem

Als je hem niet respecteert, waarom zijn jullie dan een koppel? Luister dus naar hem, zelfs als jullie net een grote ruzie achter de rug hebben. Probeer zijn kant van het verhaal te begrijpen en maak geen scène in het openbaar.

 

6. Je laat hem de man in de relatie zijn

Net zoals jij graag gaat shoppen, gaat hij graag op café met zijn vrienden. Laat hem dus vooral doen. Neem niet alle beslissingen voor hem en gedraag je niet te bazig. Op termijn zullen de frustraties langs zijn kant serieus beginnen opstapelen.

 

7. Je zeurt niet zonder reden

Heeft hij bepaalde gewoontes waar je niet bepaald fan van bent? Begin er dan niet over te zeuren. Dit heeft alleen maar het omgekeerde effect. Kies het juiste moment uit en focus je op de belangrijke zaken.

 

8. Je kan het goed vinden met zijn vrienden

Een goed lief doet moeite om goed overeen te komen met zijn vrienden. Je bent beleefd tegen zijn ouders en je lacht met de stomme mopjes van zijn broer. Zo zullen zijn vrienden je sneller opnemen in de groep. Het laatste wat hij wil, is dat zijn vrienden grumpy zijn wanneer hij jou heeft uitgenodigd.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '