Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Minder gekend, maar minstens zo lekker.

Vergeet soixante-neuf, ’68’ is het seksstandje dat je vandaag nog moet proberen

Heeft jullie seksleven nood aan een boost? Ruil dan het befaamde standje soixante-neuf – ofte: 69 – voor sekspositie 68. Minder gekend, maar minstens zo lekker.


 

Heb jij nog nooit gehoord van positie 68? Dat kan kloppen. Het seksstandje is minder bekend als broertje soixante-neuf maar daarom niet minder lekker. In plaats van dat jij en je bedpartner elkaar tegelijkertijd oraal bevredigen, werkt het bij 68 een beetje als eenrichtingsverkeer. Zo kan je je lekker onderdompelen in een egoïstisch genotmomentje zonder dat je je de hele tijd moet afvragen of je partner het ook wel lekker vindt.

 

Position switch


Wil jij je wel eens wagen aan een flink potje 68? Wij leggen je met plezier uit hoe het werkt. De ene persoon gaat op z’n rug liggen, met de voeten plat op de grond en de knieën gebogen. De andere persoon gaat boven op de liggende persoon liggen, met de billen op de borst en het hoofd tegen de dijen. Als jij bovenop ligt, geef je je sekspartner als het ware toegang tot je hele vagina – die hij vervolgens naar hartenlust kan ‘verkennen’.

 

Ondertussen lig jij met je hoofd ontspannen achterover en kan je je concentreren op jezelf en je orgasme. Bovendien hebben jullie je handen vrij, wat een hoop interessante mogelijkheden biedt. Als je partner wat te zwaar is om boven op te liggen, kan hij door te steunen op zijn ellebogen de last op jouw buik wat af doen nemen. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde.

 

Seksstandje 68
© Orgasm.org

 

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '