Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zo beleef jij een onvergetelijk orgasme!

6 tips van seksuologe Kaat Bollen voor een mindblowing orgasme

Het leven is kort, dus je kan maar beter elke dag een orgasme beleven. Al is het ene hoogtepunt natuurlijk het andere niet... Waarom settelen voor een beetje climax als je ook volop voor een mindblowing orgasme kan gaan? Met deze tips van seksuologe Kaat Bollen mik jij voortaan op de sterren.

Tijdens het masturberen

1. Gebruik eens een vibrator als je dat normaal gezien niet doet. De gloednieuwe We-Vibe Nova is een echte aanrader. Hij is zacht en vrouwvriendelijk, en hij doet zowel in- als uitwendig zijn job.

 

2. Neem ook tijdens het masturberen de tijd voor voorspel. Een orgasme is de ontlading van opgebouwde spanning. Hoe groter die spanning, hoe krachtiger het orgasme. Bouw je sessie soloseks dus rustig op in plaats van recht op je doel af te stormen.

 

3. Extra prikkelingen kunnen de ervaring spannender maken. Lees eens een erotisch boek of zet een opwindende pornofilm op. Dat maakt het ook makkelijker om je zorgen even los te laten en je te verliezen in het moment.

 

Tijdens het vrijen

4. Zoek standjes waarbij je clitoris ook gestimuleerd kan worden. Vier op de vijf vrouwen hebben die extra stimulatie namelijk nodig om tot een orgasme te komen. Goeie opties zijn bijvoorbeeld de cowgirl, doggystyle of lepeltje-lepeltje.

 

5. Probeer eens een koppelvibrator. Dat is een speeltje dat je kan inbrengen tijdens het vrijen. Het biedt extra stimulatie aan je clitoris. We-Vibe en Eva zijn de beste opties in die categorie. Die vibrators blijven goed zitten, zodat ze niet storen tijdens de seks. Bovendien blijven je handen vrij voor andere dingen...

 

6. Stop niet wanneer het té lekker wordt, en zelfs niet wanneer je het gevoel hebt dat je moet plassen. Dat gevoel kan er juist op wijzen dat er een erg intens orgasme zit aan te komen. Het zou zonde zijn om dat te verspillen, toch?

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '