Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

6 tips om subtiel te flirten

Ben jij ook altijd bang dat je té opvallend flirt? Of ben jij te onzeker om te flirten? Wij geven je 6 tips om hem subtiel en met succes voor jou te winnen.

1. Raak hem zachtjes aan

Geen subtielere manier om je crush duidelijk te maken dat je hem graag hebt dan hem zachtjes aan te raken. Kom heel even aan zijn arm, schouder of been.  

 

 

2.  Maak oogcontact

Ben je aan het praten met een knappe gast, kijk dan in zijn ogen. Hoewel je misschien verlegen bent en liever naar de grond staart, toch is het belangrijk dat je hem toont dat je zelfvertrouwen hebt. Yes, you can!

 

 

3. Geef complimentjes

Geef een man een compliment, en hij herinnert het zich nog weken. Je streelt immers zijn ogen én het is een makkelijke manier om punten te scoren. Zeg bijvoorbeeld iets over zijn jeans, zijn tof kapsel of zijn T-shirt. Let wel, don't overdo it. Hou het bij één of twee korte complimentjes.

 

 

4. Wees niet te sarcastisch

Hoewel sarcasme vaak leuk en grappig is, wil je dit soort humor niet de hele tijd gebruiken. Een man houdt van een grappige vrouw, maar maak je over alles een grapje, dan haakt hij af.

 

 

5. Vermijd gekruiste armen

Nope, je armen vouwen is niet oké. Zo lijkt het immers alsof je je afsluit van de persoon voor je en geef je dus een fout signaal. Je lichaamstaal is namelijk heel belangrijk bij het flirten en die moet open zijn. Hou je armen dus naast je lichaam of hou je drankje vast.

 

 

6. Glimlach

Niets maakt je mooier dan jouw glimlach, dus tover ook voor deze knapperd je liefste lach op je gezicht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '