Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Je kan best wel creatief zijn met videochat.

6 Skypedates voor wanneer je liefje veel te ver weg woont

Long distance, het is een opgave! Je vriendinnen hebben hun soulmate gevonden op tweehonderd meter van hun oprit, maar helaas: jouw hartendiefje bevindt zich aan het andere eind van deze planeet. Als je hem wil zien, is dat via videochat. Dat kan snel eentonig worden, maar hier zijn zeven ideetjes om jullie Skypedates een extra touch te geven.

1. Restaurantdate bij je thuis

Maak er een speciale avond van! Trek je mooiste kleren aan, zet een kaarsje bij je laptop, wat vioolmuziek op de achtergrond, en de sfeer is gezet. Of je kan het helemaal authentiek maken met dit filmpje met restaurantgeluiden:

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

2. Movie night

Netflix and chill! Maar helaas zonder het chill-gedeelte. Je kan je scherm delen via Skype, maar die functie werkt niet altijd naar behoren. Een andere optie is om de film of serie te downloaden, door te sturen via Wetransfer, en op exact hetzelfde moment op play te klikken.

 

3. Videogames!

Er bestaan ook heel wat videogames die je online met je liefje kan spelen. Samen een potje schaken, puzzels oplossen in het heerlijke Portal 2, of een love cabin bouwen in de kubusvormige Alpen van Minecraft: het kan allemaal!

 

4. Samen uitgaan... sort of

Met Skype of Facetime op je mobiel kan je nu ook het huis verlaten. Het enige wat je nodig hebt, is free wifi, en andere restaurantgangers die niet té raar opkijken wanneer je met het rietje van je bananenmilkshake tegen je scherm aan zit te porren. ‘Proef ook even, liefje!’

 

Het enige nadeel is dat je je al snel blauw betaalt aan 4G. Een plekje met gratis wifi is een aanrader.

 

5. Samen knutselen

Het is eens iets anders. Samen een muts haken, kraanvogels vouwen... de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kan je tijdens het praten meteen een cadeautje maken voor wanneer je elkaar nog eens ziet.

 

6. Samen dansen

Oké, misschien moet je voor deze toch wachten tot de volgende meet-up.

 

Dans

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '