Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vlak voor hij klaarkomt, stop je genadeloos.

5 tips voor een heet voorspel en een intens orgasme

Een uitgebreid voorspel is niet alleen leuk voor vrouwen, maar ook mannen houden van wat sex me up. Hun lichaam wordt veel gevoeliger en hun orgasme intenser. Wij geven je 5 tips waar je lief helemaal wild van wordt.


 

It’s all about timing


Het voorspel hoeft niet pas vlak voor een vrijpartij te beginnen. Stuur je vriend een paar sexy sms’jes. Zo zal hij zich absoluut niet meer kunnen concentreren op z’n werk en haast hij zich op het einde van de dag meteen naar huis. Gaan jullie naar een restaurant of een feestje? Draag dan iets dat hem opwindt. Niet zeker wat mannen aantrekkelijk vinden? Ontdek het hier. Flirt schaamteloos met hem, inclusief ondeugende blikken en aanrakingen. Laat hem ook af en toe subtiel in je decolleté kijken of breng zijn hand naar je benen.

You can leave your hat on


Mannen zijn visuele wezens. Jou helemaal naakt zien, is voor hem al het grootste cadeau dat je hem kan geven. Maak hem vast aan een stoel of het bed en kleed je dan héél langzaam uit. Laat hem af en toe een klein stukje van je borsten of billen zien, maar bedek ze meteen weer. Zo maak je hem helemaal gek! Als je dan uiteindelijk naakt bent, streel je hem zachtjes met je borsten. Dat hij je wel ziet, maar je niet mag aanraken, is voor hem een (heel leuke) foltering!

Take the lead


Mannen houden ervan als je het initiatief neemt in bed. Neem hem op een onverwacht moment stevig vast en geef hem een lange, wilde tongzoen. Ruk dan de kleren van z’n lijf en als hij jou probeert vast te nemen, duw je zijn handen meteen weg. Hij zal zéker niet tegenstribbelen als je zo wild en sexy bent.

Touchy touchy


Ga niet meteen naar de hoofdprijs, maar plaag je vriend langzaam met zachte aanrakingen en kusjes over heel zijn lichaam. Masseer zijn rug, dijen, billen en borstkas, of lik aan zijn oorlellen. Al die seksuele energie zal in no time naar beneden stromen.

No mercy


De ultieme manier om je vriend zo gek te maken dat hij je smeekt om te stoppen: de start-stop-truc. Begin hem eerst te kussen en te likken in de streek rond zijn penis. Daar is het extra gevoelig voor hem. Daarna verwen je hem met je handen of je mond. Vlak voor hij klaarkomt, stop je genadeloos. Dit doe je een paar keer na elkaar. Als je hem dan toch zijn orgasme gunt, zal hij niet weten wat hem overkomt.

 

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '