https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Veer

Spread the love!

11 gebaren die meer betekenen voor mannen dan ‘Ik hou van je’

Terwijl jij liefst elk moment van de dag je lief een melige message met duizend hartjes stuurt, vinden mannen het fijner als je je liefde toont met kleine gebaren. Deze 11 little gestures zullen je lief ongetwijfeld doen smelten!

Geef hem jouw onverdeelde aandacht

Als je lief iets probeert uit te leggen, geef dan enkel hem aandacht. Tijdens zijn verhaal je smartphone checken of stiekem naar televisie kijken, geeft hem de indruk dat je niet geïnteresseerd bent in wat hij te vertellen heeft. Focus je dus enkel op hem. Hij zal het gevoel hebben dat je met plezier luistert en echt om hem geeft.

 

Maak zijn favoriete maaltijd

Het oude gezegde: ‘de liefde van een man gaat door de maag’, kan wel eens kloppen. Door zijn favoriete maaltijd te koken (of zelfs een poging doen tot) laat je zien dat je weet wat hij graag heeft én dat je graag moeite voor hem doet. Extra punten als je jezelf achteraf als dessertje aanbiedt.

 

Doe die jurk aan waarin hij je supersexy vindt

Je geeft hem niet alleen het gevoel dat je er nog altijd goed voor hem wil uitzien, je toont bovendien dat je jezelf speciaal hebt opgekleed voor hem en niemand anders. Heeft hij geen favoriete jurk? Je scoort altijd met een sexy rood kleed. Geen enkele man kan weerstaan aan een lady in red.

 

Zorg voor jezelf

Door jezelf voldoende te verzorgen geef je hem het gevoel dat je gelukkig en onbezorgd bent in jullie relatie. Vermijd dus die stress, eet gezond, beweeg en verwen jezelf af en toe. Jouw gezonde levensstijl zal je lief bovendien aanzetten om zichzelf ook optimaal te verzorgen. Neem vanavond samen een gezellig ontspannend bad en geniet met volle teugen van elkaar.

 

Geef hem tijdig een complimentje

Hoe stoer en zelfzeker je lief er ook uitziet, diep vanbinnen is hij een onzekere jongen die enkel het beste voor jou wilt en je telkens opnieuw probeert te veroveren. Wees dus zeker niet te zuinig met lieve woordjes maar geef hem al eens een complimentje over zijn lichaam of over zijn handigheid. Hij zal zich zelfzekerder voelen én jou belonen voor je lieve woorden. Weet je niet hoe? Zo geef je hem een compliment.

 

Moedig hem aan om af en toe tijd voor zichzelf te nemen

Net zoals jij graag gaat shoppen of cocktails drinken met je besties, wil jouw lief ook wel eens tijd maken voor zichzelf. Het verschil: terwijl jij hem gewoon zegt dat je morgen plannen hebt met je vriendinnen, zal hij dit niet zomaar durven zeggen uit schrik voor jouw reactie. Stel dus zelf eens voor dat hij een dagje doet waar hij zin in heeft. Zo toon je hem dat je hem steunt in zijn vrijheid.

 

Vraag zijn raad

Je lief wil zich graag betrokken voelen in jouw leven. Bovendien voelen mannen zich graag een echte probleemoplosser. Vraag hem dus af en toe naar zijn mening over een bepaald onderwerp. Als je hem de kans geeft om zijn oplossing te geven voor een bepaald probleem stimuleer je zijn zelfvertrouwen en toon je hem dat zijn mening belangrijk voor jou is. Je lief ontfermt zich nu eenmaal graag over jou.

 

Bedank hem voor de kleine dingetjes

Als je lief het vuilnis buiten zet of jouw lievelingsijs meeneemt van de winkel, vergeet hem dan zeker niet te bedanken daarvoor. We hebben nogal vaak de neiging om vele kleine dingen als vanzelfsprekend te zien, maar hierdoor zal je lief net minder moeite gaan doen. Af en toe bedankt zeggen voor de kleine dingen geeft hem een gevoel van waardering en zorgt ervoor dat hij je vaker zal willen verrassen.

 

Geef hem af en toe een dikke knuffel

In plaats van hem een klein kusje of klopje op zijn hoofd te geven voor je vertrekt, geef je hem beter af en toe een enthousiaste knuffel. Je zou het misschien niet denken, maar mannen worden graag geknuffeld door hun vriendin. Knuffel hem dus ’s morgens minimaal 7 seconden intens voor je door gaat, hij zal er instant vrolijker van worden en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Hier zijn vijf redenen om meer te knuffelen.

 

Maak tijd voor een vluggertje

Niemand zal ontkennen dat passionele vrijpartijen van een uur hemels zijn, maar af en toe moet je ook tijd maken voor een vluggertje. Je lief zal niet weten waar hij het heeft als je jezelf vol overgave op hem stort voor een snelle vrijpartij. Mannen vinden het dan ook super opwindend als vrouwen de touwtjes in handen nemen. Leg tijdens de afwas dus al eens die handdoek opzij en verras je lief met een vluggertje, plezier voor beiden gegarandeerd!

 

Laat hem op adem komen

Het laatste drama op zijn werk of die familieruzie blijven langer in zijn hoofd spoken dan hij durft toegeven. Creëer dus een veilige plaats voor hem waar hij zijn verhaal kan doen. Luister naar zijn problemen zonder ze te willen oplossen. Zo geef je hem niet het gevoel dat je hem zwak vindt, maar eerder dat hij zijn gevoelens aan jou kan tonen zonder dat jij de betweter wil uithangen. Eens hij er klaar voor is zal hij zelf een oplossing zoeken. Je lief zal zo sneller naar jou komen om te praten en jij komt zo meer te weten over zijn gevoelens.
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content