Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

10 tekenen dat hij de ware is

Ook al zijn jullie stapelverliefd op elkaar, het is vaak moeilijk om in te schatten of hij wel de ware is voor jou. Maar herken je verschillende van deze tien tekenen? Dan weet je dat je samen bent met je soulmate!

1. Je vertelt hem intieme dingen

Aan je beste vriendin vertel je sowieso alles. Als je ook het gevoel hebt dat je over alle aspecten van je leven met je vriend kan praten (ja, ook over je diepste geheimen en je meest gênante momenten), zit je goed, omdat het betekent dat je hem door en door vertrouwt.
 

2. Je respecteert hem zoals hij is

Iedereen heeft irritante trekjes, en ook je vriend laat altijd en overal zijn sokken rondslingeren en doet nooit de afwas. Maar als je hem kan aanvaarden zoals hij is en hem niet (te veel) wil veranderen, kan je zeggen dat je hem écht graag ziet.
 

3. Je kan je je toekomst zonder hem niet voorstellen

Denk je aan samenwonen of trouwen, of aan kinderen? Droom je helemaal weg als je naar je vriend kijkt? Bedenken jullie spontaan namen voor jullie toekomstige kinderen? Yep, he's the one.
 

4. Jullie lachen samen

Zelfs wanneer het echt niet goed gaat met jou, kan hij je aan het lachen brengen. Humor is heel belangrijk in een relatie. Wie veel lacht, heeft trouwens minder stress en voelt zich gelukkiger.
 

5. Je voelt je enorm aangetrokken tot hem

Als je met hem over straat loopt, voel je je heel trots. En op een feestje wil je die knapperd maar al te graag aan iedereen voorstellen. Zelfs al is hij geen klassieke adonis, je voelt je zo aangetrokken tot hem dat je hem altijd wil kussen en knuffelen. Chemie is iets heel bijzonders.
 

6. Je bent helemaal jezelf bij hem

Je hebt het gevoel dat je helemaal jezelf kan zijn bij hem. Je hoeft je nooit anders voor te doen bij hem en je voelt je niet onzeker bij hem.
 

7. Hij maakt een betere persoon van je

De ware is iemand die het beste in je naar boven haalt. Je voelt je slimmer, grappiger en aantrekkelijker. Door hem ben je de beste versie van jezelf. En door jou is hij de beste versie van zichzelf.
 

8. Hij begrijpt je beter dan wie ook

Soms zijn er dingen die je niet goed onder woorden kan brengen. Maar hij begrijpt perfect wat je bedoelt zonder veel uitleg. Het is een leuk gevoel om elkaar te begrijpen met één blik en zonder veel woorden.
 

9. Je kan het goed vinden met zijn vrienden en familie

Familie en vrienden betekenen veel voor iedereen, dus is het belangrijk dat je met zijn familie en vrienden overeenkomt, en vice versa. Je hoeft geen beste vrienden te zijn, maar als je een feestje kan doorkomen zonder ruzies, zit je goed.
 

10. Jullie hebben dezelfde waarden en normen

De waarden en normen die je belangrijk vindt, maken je tot wie je bent. Je hoeft natuurlijk niet alles gemeenschappelijk te hebben, maar dezelfde waarden hebben is wel belangrijk voor een lange en goede relatie. Eerlijkheid, respect, trouw, gelijkheid... Dat zijn dingen waarin je moet overeenkomen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '