Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

10 signalen dat je huidig lief beter is dan je ex

Hij vertelt je continu hoe mooi je wel niet bent en probeert je niet te verstoppen voor zijn familie. Hier zijn 10 signalen dat je huidig  lief beter is dan je ex. Zoals ze zeggen: ander en beter!

1. Hij sluit je niet uit

Hij vertelt het je als er iets mis is en doet niet zijn uiterste best om het van je te verstoppen. Hij waardeert je hulp en vraagt er ook om.

 

2. Hij vertelt je hoe mooi je wel niet bent

Je hoeft je geen zorgen te maken of hij je ziet zitten of niet, want hij vertelt het je gewoon. Toch voel je ook zonder woorden dat je voor hem pretty hot stuff bent.

 

3. Hij begrijpt het als je ergens niet klaar voor bent

En je weet ook meteen dat hij het meent.

 

4. Je kan het hem vertellen als er iets scheelt

Wil je graag meer complimentjes? Dan durf je het hem gewoon te zeggen. Je oud lief vond je meteen een zeur.

 

5. Hij durft iets vragen als hij het zelf niet weet

Je ex wilde het nooit toegeven als hij iets niets wist. Kon hij de weg niet vinden? Dan bleef hij gewoon koppig doorrijden. Je nieuw lief heeft er geen problemen mee om je hulp te vragen.

 

6. Hij heeft je uitgenodigd om zijn familie te ontmoeten

Je ex deed er vaak alles voor, zodat jullie paden niet zouden kruisen. Je huidig lief doet er helemaal niet moeilijk over. Kan iemand hem een medaille geven?

 

7. Hij sms’t altijd terug, zelfs als hij bij zijn vrienden is

Hij heeft een eigen leven, maar hij vergeet nooit dat jij daar een onderdeel van bent. Bovendien is hij altijd blij als hij een berichtje van jou krijgt. Geen reden dus om niet te antwoorden.

 

8. Hij voelt zich oprecht schuldig als hij iets vergeet

Had je een belangrijke dag op het werk of een groot examen? Hij voelt zich er oprecht schuldig over als hij iets vergeet.

 

9. Hij respecteert je gevoelens

Hij begrijpt het als je iets nodig hebt en hij doet er niet belachelijk over. In elke relatie heeft iedereen bepaalde noden en behoeftes. Belangrijk is dat jullie beiden deze behoeften respecteren.

 

10. Zelfs wanneer jullie ruzie maken, weet je dat alles terug goed komt

Met je ex had je bij elke ruzie het gevoel dat hij het op elk moment zou uitmaken. Met je huidig lief kan je naar hartenlust bekvechten en weet je zeker dat jullie achteraf nog alles kunnen bijleggen.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '