https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Waarom?!

Say what: je kan nu ook je nek contouren

Beautytrends kunnen soms heel bizar zijn. Denk maar aan glitterwenkbrauwen en zelfs glitteroksels. Ook vandaag hebben we een iets of wat vreemde trend gespot. Zo is het momenteel hip om je nek te contouren. 

Op het YouTube-kanaal van MakeupWearables Hairstyles kan je zo’n tutorial terugvinden. In het filmpje toont het meisje hoe je een slankere nek creëert met behulp van make-up. Waarom is dat nu nodig, horen we jullie denken. Wel, het is vooral voor fotografie bedoeld. Als je een opsteekkapsel hebt en er worden die avond veel foto’s genomen, kan je hiermee aan de slag gaan.

 

Je begint met wat highlighter aan te brengen in het midden van je nek. Vervolgens ga je links en rechts met een donker poeder aan de slag. Dit ga je nu allemaal goed vervagen, en dat is het eigenlijk! Op minder dan een minuut tijd kan je je nek contouren.
 

 

We zijn wel een beetje onder de indruk, want ze doet alles zonder spiegel. Bovendien ziet het eindresultaat er wel geslaagd uit. Toch laten we deze trend met pijn in het hart (not really) aan ons voorbijgaan. Voor Hollywoodsterren kan het interessant zijn, maar voor ons is het toch een tikkeltje overbodig.

Heb je nog wat hulp nodig om je gezicht te contouren? Beautyredactrice Charlotte legt je uit hoe dat moet.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content