Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Waarom ze er niet aan kunnen weerstaan

Rode lippenstift is dé mannenmagneet

Mannen hebben een zwak voor vrouwen met rode lippen. Vooral vuurrode of dieprode lippen hebben véél succes bij het andere geslacht. De wetenschap heeft aangetoond dat mannen bijna een minuut langer staren naar een vrouw met rode lippen. Maar hoe komt dat nu? Waarom zijn mannen zo geïntrigeerd door rode lippen? 

Onbeschaamd & sexy 

Mannen vinden de mond van vrouwen heel sensueel. Met rode lippenstift zet je niet alleen je lippen in de verf, maar ook je vrouwelijkheid. Mannen vinden een vrouw die zich bewust is van haar vrouwelijkheid enorm aantrekkelijk en heel sexy

 

Zelfvertrouwen 

 

Rode lippenstift Gomez

© Giphy

Vrouwen zijn heel bewust met make-up bezig en mannen weten dat. Als ze een vrouw zien met rode lippen, weten ze dat ze daar bewust voor gekozen heeft. Dat is een teken van zelfvertrouwen. Zoals we allemaal al weten, vinden mannen vrouwen met zelfvertrouwen onweerstaanbaar.  

 

Rode lippen ogen verzorgd 

Een vrouw met opvallende lippenstift draagt zonder twijfel zorg voor haar lippen. Het is niet mooi als je rode lippen er niet verzorgd uitzien. Een vrouw die durft buitenkomen met rode lippenstift laat dus zien dat ze begaan is met haar voorkomen. Ze vindt het belangrijk om er keurig bij te lopen en ook mannen vinden dat belangrijk.

 

Rode lippenstift Swift

© Giphy

 

Benieuwd hoe je de perfecte rode lippen creëert? How to: sexy rode lippen

Bijt jij op je nagels? Grote kans dat je een perfectionist bent

Nood aan meer beautytips? Dit zijn de 8 beautytips die elke vrouw zou moeten kennen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '