https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Rihanna veroorzaakt rel

Rihanna leeft van controverse, maar nu is de ster volgens velen te ver gegaan. Tijdens een verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten poseerde de ster iets te sexy voor de Sjeik Zayed-moskee in Abu Dhabi en werd gevraagd om de islamitische trekpleister te verlaten.

Rihanna was in Abu Dhabi voor een optreden en maakte van de gelegenheid gebruik om de moskee van de overleden sjeik Zayed te bezoeken, een van de bekendste sights van het emiraat en de op zeven na grootste moskee ter wereld.

 

De ster droeg gelukkig niet één van haar crop tops voor River Island, maar wist zelfs in gepaste lange kledij de lokale goegemeente te choqueren. Ze poseerde namelijk uitvoerig op de binnenkoer van de gebedsplaats en plaatste in totaal tien foto's op Instagram – RiRi met felle lippenstift, sexy blik, in een scala aan poses – en dat hoort niet volgens de regelgeving van de moskee.

 

Nog voor ze de binnenkant van het moslimheiligdom gezien had, moest Rihanna van de bewaking dus al verdwijnen. Uit de vele reacties op internet – vooral uit islamitische hoek – blijkt dat een stevig aantal fans de fotoshoot niet kunnen vond. Wij klasseren hem eigenlijk nog als braaf voor de exhibitionistische Rihanna, al was die verwijzing naar een voorbijwandelende moslima met het bijschrift "b*tch stole my look" misschien iets te grofgebekt

 

 

zoekwedstrijd

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content